Babydream Funday35 doktorda demedi hiç 10 cm dedi bana bi garip geldi doktora nasıl n ormal geldi anlamadım😀 ama çok şükür doğru sonucu bulduk😍
B-33 Kızlar ama internette hep 18 haftalık bebekte 13-16 cm oluyor yazıyor Benimde 13 haftalık 6 buçuk santimde bilemedim 😕
Hayriye14 @Dfnemira canım bizim 13+6 boyu. Cm değil 78 mm yazıyor neden öyle kısa mi bidr kilo yazmıyor
Dfnemira Hayriye14 neredeyse 8 cm oluyo canım kilosunu söylemiyorlar pek ama ben sorduğumda 85 gram demişti ama suyuyla beraber galiba 😊
Hayriye14 https://imgyukle.com/i/omSHSI bakarmisiniz kilo yazmıyor. Boyu da nerede yazıyor ben anlamadim
2Prensveannesi Lulikli yaaaa keske önce ögrenseydim bildiginiz başka hesaplamalar var mi yurt dışındayim burda boy kilo söylemiyorlar hemen kagitlarima baktim da fl bende buldum kiloyu nasil anliyoruz biliyor musunuz
Lulikli 2Prensveannesi kilo yine verilen kağıtlarda 4 tane değerin aralarında + var canım yanında ortalama kg yazıyor. Hangi değerler şuan bilemiyorum akıldan malesef 🤷🏼♀️
Lulikli 2Prensveannesi benim bu bilgiler böyle döküman gibi bi kağıtta yazıyor yine ultrason kağıdı formatında canım. Benim doktorum söylüyor ama ben yine sonradan tekrar inceliyorum tabi