Elika0 Kızlar bebeğim ters pazartesi günü sezeryan günü alacağım ama iki gündür hareketleri çok azaldı normalde çok hareket ediyordu yeri daralıyor kilo alıyor tabi ama sorun yoktur değil mi 🥺 o kadar azaldı ki 🥺
burakveannesi Elika0 bende 38 haftalıgım post açtım 2 gündür hareket azlıgı var bende yeri dar oldugunu düşünüyorum çünkü bir gün önce nst girdim usg girdim bir sıkıntı yoktu
Ayserdemce Doktora gitmelisiniz benim ilk doğumum da hareket azlığına dikkat etmedim kontrole gittiğim gibi acil sezeryana alındım oğlumu rabbim bağışladı bize iki saat daha geç gitseydim başka olurmuş 😔
Ayserdemce Elika0 ben akşama kadar uyuyo falan zannediyordum ama işte hareket azlığı buymuş yani suyunda azalma varmış ve eşi çok yaşlanmış eş beslenmiş yani gün içinde iki saatte bir ben buradayım diye belirtmesi lazımmış yada gün içinde en az 10 hareket
Elika0 burakveannesi bende Pazartesi girmiştim bu hafta pazartesi tekrar gireceğim son zamanlar çok stresli ya bi an önce sezeryan günü alıp doğmasını istiyorum 🥺
Elika0 Ayserdemce günde 10 hareket hissediyorum canım ama normalde bütün gün ordan oraya kabartıyodu kendini bi de bugün baya azaldı şimdiye kadar 10 hareket olmuştur
Elika0 burakveannesi büyükmihtimalle canım başkası post açınca da aynı şeyleri yazıyorum ben aslında ama ne bileyim insan yine birileri söyledin diye destek bekliyor sanırım