Merve-tezcan1 İki gündür kullanıyorum sürekli yatış halindeydim. Çok bunaldım siz neler yapıyorsunuz?
Mubufe Merve-tezcan1 bende ilk başkar öyleydim sabah at sersem gibi yapıyor uyu kalk yemek ye gece bida at uyu şişmiştim hap içmekten şimdi evde olduğumda sabah olanı atıyorum bazen atmıyorum 🙈 ama siz atın tabi ki yaptığım iyi değil ama iyice sersem yaptı hap iç uyu iç uyu 😒
Efulimm2608 Merve-tezcan1 Bende 4 gün önce lekelenme şeklinde kanama ile gittim bana da verdi 6 haftalığız şuan bide 2 yaşında oğlum var mecbur kalkp işimi yapıyorum oğlumu uyutunca dinlenebiliyorm bende ve o günden beridrde sürekli bi lekelenme oluyor 😓
Fk2 @“Merve-tezcan1”#gece uyurken kullanıyorduö basım dönmesin tansiyonum ani düşmesin diye sabahları da kanamam olmasına rağmen kalkıp her işimizde yaptım. Sağ salim de doğum yaptım çok şükür
Gercekmucizem Bsrdncrn ben vajinal kullanıyorum işe de gidiyorum, öğle molalarında alıyorum hiç kalkmıyorum bir de akşam yatarken alıyorum
badeninannesiii Bsrdncrn Ben kullanıyorum. Hiçbir zorluğu yok. Sadece çok erken uyanırdım. Artık uyanmak istemiyorum.
Merve-tezcan1 Gercekmucizem ben ağızdan alıyorum mide bulantısı da yapıyor. Ama herkes dinlen sürekli diyor kalkma diyo bende ne yapacağımı şaşırdım
royalqueen Merve-tezcan1 benim kanamam ve riskim yoktu ama doktor yine de duphaston kullan dedi niye ki?