Eela Merhabalar 35. Haftada doğum yapanlar bebeğiniz küveze girdi mi , kaç kg doğdu ? Normal doğum mu sezeryan mı oldu . Bebeğinizin sağlığı nasıl 🙏🙏🙏🥲🥰
mucizegebelik6 Eela 34 de ve 36 da doğum yapan iki arkadaşımda kuveze girmedi kiloları da haftalarıyla uyumluydu
Tubatural Eela Ben 34+2 de doğum yaptım bebeğim kilo kaybetmeye başladı 1855 gram dogdu şuan 10 Luk bebeğim var kuvezde hala Allah’a şükür kızımın organlarında solunumu da sıkıntı yok sadece kilo için kuvezde kaliyo 2 kiloyu geçerse bebeğime kavuscam bebek küçük olduğu için sezeryan doğum yaptım
Mubufe Tubatural 34+4 te doğum yapmıştım bende küveze girmedi 2520 gr doğdu . Normal doğumda itemedi kendini sezaryen alındım şuan 5 yaşında çok şükür
Tubatural Mubufe maşallah bakalım kaç gün daha kalicak kuvezde bide akışına covid oldum kizimida göremiyorum 7 gündür inşallah yatin gidicem testtimde negatif cikarsa
Mubufe Tubatural bence acele etmeyin öyleyse kızın iyidir bişey olsa ararlar bilgi verirler zaten covit seniz negatif çıksa bile bir iki gün daha bekleyin bence yeni doğmuş ne olur ne olmaz
Ascianne 32 hafta 2430 gram doğum yaptım kuveze girmedi sadece çok küçük olduğu için bakımı çok zordu