Sdf16cvcv 34 haftalık hamileyim bebegimin kilosu 2150 gram ne yersem en etkili sekilde kilo olur yardımcı olun lütfen kızlar😔
asyaebrar Sdf16cvcv az olduğuna emin misin canım bende 34 haftalık hamileyim dün doktordayım tam 2150 benimkide doktor kilosu her şeyi iyi dedi az demedi bana
Sdf16cvcv asyaebrar bana doktorum bir hafta geriden kilosu dedi canım bende zayıf biriyim genetik olabilecegini de söyledi
Sdf16cvcv dilanayyildiz hepsinden tüketiyorum aslınca canım miktarını mı çoğaltsam napsam bilemiyorum yiyip de kilo almaması beni çok üzüyor açıkçası
dilanayyildiz Sdf16cvcv valla benim de öyle canım tam haftasında oysa ki sana bu dediklerimi hep tüketiyorum millet ne yiyor hayret ediyorum tabi hepimizin bebişi sağlıklı olsun ama kiminin hep önde oluyor işte sağlıklı olsun da
annesinin_beybisi Sdf16cvcv 1 hafta gerilik cok birşey farketmez bence canım normal beslenmeye devam etsen daha iyi olur
Hilalbasak Sdf16cvcv geceleri 2 adet muz bir adet portakal ceviz son haftalarda bebegime cok kilo aldirmisti cnm