Melikenlbt Boncugummmm Aynen canım tuzsuz ye bol su iç ben yükseldiği an suyun içine limon sıkıp içiyorum 14 9 çıkınca doktor hemen acile gel dedi sende öyle yap
Boncugummmm Melikenlbt bnde limonlu su yapyorum onu içiyorum. Ewt bnada 14.9olnca gel dedı hemn bgun basladm tuzsuz yemeye baklm
Boncugummmm Melikenlbt ewt var canm senın de var mı eşime diyorum bnm idrarım köpürme var az dıyorum bi araya yapıyosun ondan dıyor
Melikenlbt Boncugummmm Şubat’ın 3 ünde gidicem canım ama bu hafta tahlilleri gostericem merak ediyorum aklımda kalıyor sürekli
Boncugummmm Melikenlbt bnide tekrar subatıın 3 de cagrdı. Tansiyonun nasıl. Bnm tansyonum yemekden sonra buyuk tansyonum 13.7 çıkyo
Fk2 Boncugummmm tatlı yemiyeceksin yürüyüş yapacaksın bol dinleneceksin bana cerez bile yasaktı. Meyve de kontrollü yemek serbest bir dilim iki dilim
Boncugummmm Fk2 yürüyüş yasak bna canm serklajlyım ama yınede ewde yürüyorum balkona cıkıyorum. Tatlıya dıkkat edyım artk tuzu da cıkarttım inşllah sıkıntısız a atlatırım
Wonderful_mom Melikenlbt bende dun kan tahlili verdim benim de idrar tahlillerim yuksek cikmis gebelik zehirlenmesi olabilir bir hagta tansiyon olc bana sinuclarini getir dedi kesin gebelik zehirlenmesine bagli mi yukseliyor szce idrar da protein 😭
Melikenlbt Wonderful_mom tek başına protein kaçağı birşey ifade etmiyor gebelik zehirlenmesi olması için tansiyonun da yüksek olması gerekiyormuş doktor öyle demjsti