portakalcicegii Iremulas yumurtlama döneminden kaynaklı olabilir. Benimde yumurtlamada kanamalarım olurdu . Kasık agrım olurdu. Yumurtlama mı diye ovulasyon testi yapıyordum. Yumurtlama gözüküyordu
Iremulas Elifgoktug1 Iremulas teşekkürler cevap için ben de yerleşme kanaması olarak tahmin ettim umarım öyledir
Gizmo55 Iremulas canım benimde 10 gündür kasık ağrım var rahim sanki arada kasılıyor gibi oluyor uyku isteği çok arttı sürekli uyumak istiyorum şimdi regl 2 gün kaldı test yaptım negatif çıktı öncesinde silik görmüştüm regl gecikmesini bekliyorum merakla🙄
Elifgoktug1 Iremulas yerleşme genelde adet zamanı oluyor tam. yüksek ihtimalle yumurtlama doneminiz gelmiş degerlendirin derim Allah gönlünüze göre versin insallah 🙏
Iremulas Elifgoktug1 teşekkür ederim inşallah. İsteyen herkese nasip olsun yarın regl günüm olmazsam gidip test vereceğim :)
Elifgoktug1 Iremulas rica ederim. Amin insallah🙏 hayırlısıyla sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin Rabbım isteyen herkese🙏🌸
Iremulas Gizmo55 Gizmo55 dün regl günümdü bugün dayanamayıp evde test yaptım negatif :( bir kaç gün sonra kan vereceğim umarım daha çok küçüktür ve belirti vermiyordur