kuzucugunannesiii İyi değilim. Yoğun sırt ağrım var, halsizim, yer yer ateşim çıkıyor. Çok korkuyorum ya. Çift aşılıyım biontec ama çok korkuyorum. Test yaptırmadım ama covid olduğum kesin. Bugünü 1.günüm diye saydım. Atlatanlar lütfen yorum yapın. Çok korkuyorum
Asyaveannesi36 kuzucugunannesiii öncelikle geçmiş olsun gidip acilden test yaptırın lütfen riske atmayın kan değerlerinize bakılıp kan sulandırıcı verilebilir pıhtı atma riskine karşı bende 32.haftamda covid olmuştum 2 doz biontech aşılıydım hafif atlattım şuan 15 gün oldu doğum yapalı
Fatma_6868 kuzucugunannesiii içini ferah tut biran önce iyileşirsin inş🙏 bnm 1 doz var 2. Yok sırt ağrısı bende de var halsizlk fln ama corona değilim bi tesy ver istersen
kuzucugunannesiii Asyaveannesi36 Doktorum kan sulandırıcı vermeyeceğini söyledi. Test yapılınca ekstra bir şey verilmeyecekmiş. O yüzden test yaptırmaya gerek duymadım. Direk karantinaya girdim kendim
kuzucugunannesiii Fatma_6868 Sırt ağrım iyice yayılıyor. Her yerim ağrıyor anlatamam. 2 ay önce stent taktırdım. Zaten böbrek ağrılarım vardı. İyice arttı o da eklendi