Nzlasln Kızlar dün tetenoz aşısı oldum ama ağrısı çok fazla sizinde böyle oldu mu veya kaç günde geçti
Fatma_6868 Nzlasln sen dün olmuşun cnm ben 10 gün önce oldum hala ağrıyr kolumu kaldırınca üzerine yatınca morarmış ve sert iğne yeri
Azra_Mom Nzlasln ilk 2 gün çok ağrıyor bugün 4. Günüm ağrım olmadı ama yinede saçımı toplayamadım kolumu kaldırınca acıdı
Sezginshome Nzlasln ben 2 hafta o kolumun üzerine yatamadım valla o nasıl bi aşııı hatta doktoruma 2.sini olmam gerekiyor mu kolum çook ağrıdı dedim de vurul dedi 😑. 1 hafta sonra vurulcam onuda çok korkuyorum 🙈
Nessozz Sezginshome sağlık ocağındaki hemşire bu 5 yıllık isterseniz 2. De olabilirsiniz 10 yıl eder ama zorunlu değil dedi. Doktorum da 1 doz mutlaka ol 2. Şart değil dediği için ben 2.yi olmayacağım o yüzden.
Bendiyebiri Nzlasln benim ilk doz 4-5 gün sürdü ya baya sıkıntılıydı. İkinciyi de oldum covid aşısıyla beraber bide onda da yine bikaç gün ağırdı her iki kolumda ağırıyordu çok fena bişey
babygeldi Nzlasln çok şiddetli değil ama bugün tam 1 hafta oldu ve hala ağrı var dokunca veya üstüne yatınca
Nzlasln Deletedmom154 ben ilk dozunu oldum 2cisi 19 şubatta ama İnan korkuyorum çünkü hala ağrısı var.. gece 3 te ağlayarak uyandım kolumu kaldıramıyorum