portakalcicegii 1prens1prenses1402 yoğun kahverengiye döndü .. doktorum progestan verdi onu kullandım. Umarım faydası olur
portakalcicegii guzelkizannesi benimde kahveye döndü ama bayağı geldi. Şimdi içtim faydası olur umarım
isilcan Enjeksiyon şeklinde de yapıyorlar kuzum ondan oldun mu bende de aynısı olmuştu hap artı kalçadan enjeksiyon oldum
mirage333 portakalcicegii ilk zamanlar 3 kez falan bendede bu renk leke gelmisti. Doktorum yerlesme kanamasıdır demisti. Sonra olmadi bidaha çok sükur.
Eda_Esen portakalcicegii daha dikkatli ol hem kendin hem bebeğin için leğen tarzı içine oturabileceğin bir şey varsa çok su az sirke bi kaç dakika ılık suda o şekilde oturadabilirsin tez zaman da geçer inşallah sende güzel bi hamilelik geçirip bebeğine kavuşursun inşallah 🙏
portakalcicegii Progestan verdi. Onu kullandım uzanıyorum sürekli.. suanda onu yapcak cesaret yok . Kahverengiye döndü lekelenme ve yoğunlaştı
Zmervetk portakalcicegii progestan sonrası portakalcicegii progestan dq içerdeki şeyleri döktürüyo. Kahverengiyse zaten içerde kalmış kanı atıyorsundur. Progestan ın amacı düşüğü önlemek. Merak etme kırmızıya dönmediyse bir sıkıntı yoktur.
portakalcicegii Zmervetk dönmedi 3. Günüm bugün. Günde 2-3 kere akıntı gibi kahverengi şeklinde gelir. İnşallah geçer biran önce