Deletedmom62627 dakpinar- çok zor duruyorum düşündükçe çıldıracak gibi oluyorum o orda tek başına ağlayınca kucağına alan olmayacak öyle çırılçıplak yatıyo of Allahım sen sabır ver… Allah razı olsun dua et nolur oğlumun adı Erim
Bebiscann Deletedmom62627 canım üzülme dua et, benim ilk oğlum da öyle olmuştu, 10 gün kuvezde kalmıştı, sütümü sağıp yollamıştım, inanki seninkide iyi olup eve gelecek
dakpinar- Deletedmom62627 gözlerim doldu okurken biliyorm aşkım ne halde orda olduklarını Beril Ahsen de 9 gün antibiyotik tedavisi almıştı enfeksiyondan inşallah Erim kuzumuz da tez zamanda çıkar dua etcem kuzum üzülme hepimizin başına geldi sen de atlatacaksın. Orda ağlayınca merak etme hemşireler öyle iyiler ki çok ilgileniyorlar aklın kalmasın kuzum ❤️
Armess_loya Deletedmom62627 canım benim Allah gücünü artırsın sen güçlü olmaya çalış, iyileşicek Allahın izniyle 🤲🏻bütün bebeklere kurban olurum yaa rabbim sağlık versin 🤲🏻💓
3mlek2bebkannesi Deletedmom62627 çok çok geçmiş olsun Rabbim bir an önce çıkarsın yavrunu yanına ben oğlumda bu yüzden kendi annemle dahi kötü oldum görmemişin bi oğlu olmuş diye triplendi herkes ama hiç umrumda değil halen hasta olan gelmesin bana diyorum doğumda da kimseyi istemiyorum ama çok anlayışsız bi toplumdayız maalesef 😔
Deletedmom62627 3mlek2bebkannesi 3 meleğin varmış Rabbim sana sabır vermiş, insanlarla başa çıkma gücüde vermiştir sakın eve kimseyi alma hiçbir kimse senin yavrularından önemli değil Rabbim sağlıkla kavuşup sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah. Benim ciğerim yanıyo kimseninki yanmasın
Ikicocukluana Deletedmom62627 dualarımız kuzumla 🤲 orada daha iyi olacak hemen toparlayacak annesi güçlü dur lütfen 🤲🤲
3mlek2bebkannesi Deletedmom62627 hamileliğim korkuyla aglayark geçiyo asla evime sokmayı düşünmüyorum senin şimdi yavrun için kendini toplaman lazım canım o minicik yürekleriyle herşeyi hissediyorlar bol bol sütünü sağ
Civcivinannesiii Deletedmom62627 rabbim sifa versin canm . Saglikla dönsun evine insallah. 😪😪 Dusuncesiz insanlari bogmak istiyorum🤬
minikportakal Deletedmom62627 Allahım şifasını versin Erim kuzumuzun en kısa zamanda canım benim dua et bol bol inşirah suresini oku lütfen Hz İbrahim’i ateşte bırakmayan Allahım şeninde içinin yangınını elbet söndürür dua et dualarımızdasın 🤲
tazeannecik1 Deletedmom62627 Canım çok geçmiş olsun yez zamanda iyileşir İnşallah kuzucuğun♥️ Rabbim şifalar versin 🤲🏽
Deletedmom62627 Mimik Allah razı olsun Allah sizlerin yavrularını korusun inşallah dualarınızı eksik etmeyin 🙏
iki_tospik_annesii Deletedmom62627 Yaaa kuzum ne oldu ki ? 🥺 Benim oglum da 4 günlük yeni doğan ünitesinde tedavi görüyoruz enfeksiyon kapmış antibiyotik tedavisine başladılar
Deletedmom62627 iki_tospik_annesii benimkide enfeksiyon.. kendine çok dimkat et sende varsa senden bulaşıyo bebeğe Allah yavrularımıza şifa versin inşallah
dakpinar- iki_tospik_annesii kuzum yenidoğanlarda antibiyotik tedavisi genelde 9 gün oluyor üzülme az kaldı inşallah atar hemen vücudundan ve çok güçlüler kuzum benim Rabbim şifa versin 🤲🏻