Birminiksusamtanesii Nazlierdemir kızım 38.5de doğdu kardeşimin oğlu 38.6da doğdu şimdi benimde oğlum olacak 37.2 şuan bakalım ne zaman doğacak bebekten bebeğe değişir bence o cinsiyetten çok bebekle alakalı ne zaman isterse 😁
123ozgee Nazlierdemir Hiç alakası yok kız erken gelir dediler bekledim bekledim 40+3 de o da artık suyum azaldığı için sezeryan oldum olmasaydı demek bayağı beklerdim yine de 😀
Sevilay_Demir Nazlierdemir Benim çevremde de öyle diyorlardı pek inanmıyordum ablamın kızı 38 haftalıkken doğdu eltiside oğlu olucaktı kırkından sonra doğdu çocuğu bunları görünce doğru olarak algıladım😀🙈😳
Cicek08 Nazlierdemir doğru değil bence cinsiyetle alakası yok 😃 Arkadaşımın kızı 40+2 de doğdu. Oğlu da 38 de
SerraveAnnesii Öyle derler doğru mu biliyorum 😂 Bende burda bekliyim 😂kızım olacak Allah nasip ederse 32.haftadayız
Sinemgkmn 38+2deyim kiz bebek bekliyoruz 😅 bakalım 40′ı geçirecekmiyiz daha benn geliyorum mu diyecek bilemiyorum 🤭🥰
Beyzaylc 10 gün oldu doğum yapalı, kızım 41. Haftada geldi suyumu bile doğumhanede patlattılar yoksa hiç gelmezdi 😀
Rainbow0126 Doğru değil. Arkadaşım 37+4 te erkek bebek doğurdu. Bir arkadaşım 42. Haftada sezaryenle kız dığurdu. Başka arkadaşım 2 yıl önce 41. Haftada sezaryenle kız doğurdu. Ben 39+6. Haftada kız bekliyorum.
irem16 Nazlierdemir bence böyle şeyler eskilerden kalan hurafeler , ne zaman gelmek isterlerse geliyorlar , yengemin bebeği 42. Haftaya giriyordu doktor sezeryanla aldı 😄
Klbk01 Nazlierdemir ilk kızımı 42 de şimdi ikinci kızıma hamileyim 35 deyiz ne zaman gelir bilwmiyorum
Ebrudefne_ Nazlierdemir Yok ya benim kızım 41 doğu kuzenim de öyle 41 doğurdu kız çanları ne zaman isterse 😊