duyguyunus Merhaba arkadaşlar ben 14 haftalık iken doktora gittim cinsiyeti belli degil dedi doktor kiz da mi erken belli oluyor erkek de mi 😊
HilalAkif duyguyunus o pek belli olmuyor ama 17. Hafta içinde iken yani 16+ larda iken kesin görünüyor
Neroizm duyguyunus bebegin gostermesine bagli bir sey o cinsiyet secen bir sey degil ki. Ama erkegi secmek daha kolay demisti doktor.
duyguyunus Neroizm Ya bi oğlum var benim yine hamileyim kızım olsun istiyorum ama hayırlısı sağlıklı tabi ama bide kiz da annenin guzelligi gidiyo falan diyolar erkek güzellik verir diolar bilmiyorum 😁
Brcntyfr Brcntyfr o kadar belli ki ulturason kagidinda doktorumla alakali sanirim tecrube bide cok rahat gorunecek bi pozisyondaydi ben bile beklemiyordum
HilalAkif duyguyunus kızımda güzelleştim oğlumda çirkinleştim. O laf da yöreye göre değişiyor sanırım :)
Neroizm duyguyunus aynen oyle aynalari örttüm ben sinirim bozulmasin diye. Kanmayin bence. Herkesin hamileligi farkli oluyor hatta ayni kisinin farkli hamilelikleri bile farkli oluyor.
duyguyunus HilalAkif olabilir ama benim bi tanıdığım var 3 ay da. Kiz olduğunu ogrendi guzel biriydi Normalde yüzünde lekelenmeler v.s degisiyo demek ki 😊