Bebegim21 Üstüne gördüm yani yani hamile olduğumu bu yüzden anlayamadım kanamam varmış ben adet oluyorum sanıyorum .uzun sürünce bir gittim ki 9 haftalık hamileyim. Böyle üstüne görenlerin kızı olur Muş doğru mu
Nravc Bebegim21 evet canım bende öyle oldum hatta hamile olduğumu bilmeden bir arkadaşımın düğününe gitmiştim deli gibi halay çekip oynamıştım gecesine de bol miktarda kanama oldu ve günlerce kesilmedi bende adet oldum sandım çünkü adetimi bekliyordum hastaneye gittiğimde 1 aylık hamile olduğumu öğrendim
Mesaa Bebegim21 bence bunun cinsiyetle alakası yok annem kardeşime hamileykende üstüne gördü yani kanaması oldu ve cinsiyetimiz erkekti
Elifgoktug1 Bebegim21 öncelikle geçmiş olsun. Üstüne görme denilen şey genelde düşük tehdidi oluyor eskiler üstüne görme demisler ama aslında öyle değil yani. 2. Oğluma hamileyim her ikisinde de kanamalarim oldu
ZEYNEP2025 Bebegim21 Bende adet gunumde 15 kisilik misafir agirlamistim adet oldum sanmistim megerse dusuk yapiyormusum haberim yokmus 😑
Aysu123cicek Bebegim21 selamin Aleykum canim bende oyle oldi ustune gordum ama kiz oluyormus o dogru deyil
3mlek2bebkannesi Bebegim21 😂😂 aynısı bende oldu bulantı baş agrısı şikayetiyle gittim test yaptılar pozitif çıktı ultrasonla baktılar kalp atışı başlamış mı dedim 9+4 olmuş fıldır fıldır oynuyo sen kalp atışı soruyon diye dalga geçti benle 😁😂 kızım olucak
3mlek2bebkannesi Serdareliffff 2:5 aylıktı öğrendiğimde normalde zaten çok az kanamam olur gün olarakta kısa sürer canım o yüzden anlamadım
elfmoom Bebegim21 annem ben de tam 5 ay adet gibi kanama yaşamış :) normalmiş yani o da adet oluyorum sandığı için 5 ay anlamamış 🤭