femme_sans_defense Anneyimm1 hemen yap resmini at çatlıyıcsm meraktan Ay valla forumda birinin hamile olduğunu duyunca kendim hamile gibi hissediyorum çok seviniyorum😚😚🤗🤗🤗🤗🤗🤗 Hadi bakalım yap hemen at buraya at sevinelim
Hilalbasak Anneyimm1 valla kuzum koku hassasiyeti ve kusma tam o haftalarda basliyor diye biliyorm bende o zaman baslamisti
Anneyimm1 Esenkaplan Hilalbasak femme_sans_defense Canim aralıklarla 3 test yaptım hepsi silikti yani yarin adet günüm hic adet ağrılarım yok gecen hafta sirtim bacaklarım kasiklarim ağrıdı ben erken adet olacak dedim ama olmadım bugun kan verecektim gidemedim tekrar test aldım birazdan denilecek bide idrar kac saat sıkışık kalmaliyim
Nehir-Poyraz Anneyimm1 saatlerce tutmana gerek yok direk yap silik çizgide pozitif oluyo benimki gözle zor görülüyodu
Nehir-Poyraz Anneyimm1 yarın yada iki gün sonra yine tekrarla benim bigün önce negatifken ertesi gün çok silik çizgi çıktı kan verdim 29du
Nehir-Poyraz Anneyimm1 bilemiyorum ki testten teste de farklılık gösteriyor bence hani çoğu hergün koyulaşıyo diyo ben denedim hiçte öyle olmuyo ya birden koyu oluyo yada silik oluyo