Zeloss Neskafe yada Türk kahvesi içiyor musunuz hamilelikte doktor bana icme dedi ama dayanamıyorum bazen 😑
semakulekci Zeloss 220 mg kafein alma hakkın var demişti doktorum oda bir fincan türk kahvesi bir kaç parça çikolata ve 1 bardak açık çaya denk geliyormuş. Neden sorun olsun ki fazlasını tüketmedikten sonra içebilirsiniz eziyet etmeyin kendinize ☺️
Uysll Zeloss doktorum günde bir bardak içebilirsin demişti ama ben çok nadir içerdim o da icemedigim için çayın da sınırı var mesela ama maalesef çok seviyorum ve içiyorum şükür bir sıkıntı yok.
Fgnydnd Zeloss Günde 1 fincan Türk kahvesi ve 2 fincan çay içebilirsin demişti doktorum bana her gün içtiğim de oluyor bazen hafta da bir de içiyorum yani sorun olacağını düşünmüyorum.
Ccgdm Zeloss bende ara ara sade türk kahvesi yada dibek kahvesi içiyorum lakin içtiğim gün midem bir tuhaf oluyor her bünyeye göre değişebilir tabiki
Nessozz Bir fincan türk kahvesi 60-65 mg kafein içerir. Günde 200 mg kafeine kadar herhangi bir sorun yok. Granül veya hazır kahve tüketmeyin bence içinde bir çok zararlı madde var. İçecekseniz filtre kahve için sütlü veya sade.
Bebegimvebennnnn Her kahvaltıda 2 bardak çay akşamda mescide içiyorum valla nolcak böyle bilmiyorum içmemem lazım🥺
Deva22 Bebegimvebennnnn sen yine iyisin ben hayatımda icmedigim kadar çay içiyorum günde 4 bardak kadar hem çay bardaklarim da büyük maalesef
Deletedmom623737 Zeloss Nescafe yerine sütlü filtre tüket canım bence haftada bi kez sütlü filtre içiyorum ben sütü bol şekersiz
Deletedmom_6 Zeloss günde 3 bardak çay canım isteyincefe nescafe içiyorum 😬 doktor banada içme demişti ama içtim Allaha şükür bir şeyde yok
Deletedmom_6 Bebegimvebennnnn kansızlık vardı ama en başından beri bunları ilk 3 ay hiç tüketmedim ama o zamanda vardı onunla alakası olmadı bide kan ilacı içiyorum diye önemsemedim 😬
Sky2022 Zeloss bana da icme dedi ben haftada 1 gun kucuk fincanda turk kahvesi iciyorum bebegin kalp atisini arttiriyormus