parasetamoll nuramine 19+3 daha erken hissedenler de var ama bana garip geliyor kemikleşme kaslaşma biraz geç olan durum 15 lere hayret ediyorum
Sezen07 nuramine 20 hafta da çok net hissettim hatta 1 hafta içinde eşim de hissetmeye başladı şimdi halay çekiyor kızım 16 18 de falan hissettim diyordum ama şuan ki ile o his bir degil tabi hic degil hemde
Gencanne01 IlaydaOrhanKopuz bence hayır ama halk arasında erkekler daha önce hıssedılır derler bende tam bılmıyorum 😊
EsraKymen 17. Haftada seğirme gibi hissettim ama 20 ve 22. Haftadan sonra net hissettim ilk gebelik olduğu için💕💕şimdi takla atıo mübarek 33.haftaya girdik🙏🏻
IlaydaOrhanKopuz Derya341986 kızlar daha geç hissediliyor demek ki benim miniğim kız da doktor 22. Haftaya kadar hissetmeyebilirsin korkma demişti
Derya341986 Arenn 23 de nerede hissediyorsun bebeği cnm ben kasıklarda hissediyorum . Ne sıklıkla vuruyor birde sürekli vuruyormu arada birkaç saat duruyormı
Derya341986 IlaydaOrhanKopuz bilmiyorum cnm ama benm doktorumda ben hissediyorum dediğimde 19 dan önce zor dedi ama hissediyorum çünkü başka şeylerden çok farklı çok ayırt edici bişey
Arenn Derya341986 bende genelde kasiklarda hissediyorum ama arada gobek deligime cikiyor ve yan taraflara dogruda tekmelerini hissediyorum canim
Annesininkuzusu1 Bende çok erken hissettim kızım olacak ama ultrason cihazını tekmeledi resmen şuan 20+4 üz ama baya benimle oyun oynuyor sanki 😂😂😂😂
EzgiGizemzerOuz Bugün 18+5 iz eşimle öğlen uzanırken eli karnımdaydı severken karşılık vermeye başladı 🙈 önceden ufak ufak hissediyordum ama bugün resmen minik minik tekneler attı şok olduk eşimle😂
Muhammedamine nuramine yani burda öyle şeyler okuyorum ki şimdiye çoktan hissetmeliydiniz 😂 canım ben 19+4 üm öyle pek bişey hissetmyrum bu 17. Hafta civarı başlayabilir 20 den sonrada başlayabilir