Ecenur1 Giizems bende 33 haftalığım doktor muhakkak yaptır dedi 2 gğn önce tetonoz oldum onun etkisi biraz geçsin öyle olucam üst üste k dokunur diye ama yine de doktoruna danış
Snglyd Giizems 19.haftamda 4.dozu doktor onayıyla oldum.son dozun üzerinden 6ay geçmişti. @Ecenur1 korona aşısı ve tetanoz aşısı arasında bir hafta zaman bırakmamı önermişti doktorum.doktorunhza soramadıysanız bilginiz olsun
daisydeniz Ecenur1 3.doz siz de yan etki yaptı mı ?ben de sizinle aynı haftalarda aşı oldum ama 2. Doz çok ağır geldiği için 3. den korkuyorum.
Ecenur1 Snglyd doktorum da arada birkaç gün bırakmamaı istedi pazartesi tetonoz oldum önümüzde ki hafta içinde de 3.doz olmayı düşünüyorum
Ecenur1 daisydeniz 2.dozu 17 haftalıkken oldum ama kop ağrısı dışında bir yan etkisi olmadı canım önümüzde ki hafta içi 3. doz olcam pazartesi günü tetonoz olmuştum onun ağrısının geçmesini bekliyorum
bebeliannegeldi Giizems ben de sordum 3. Doz için doktorum yaptır dedi. Ama ben 2.dozda birkaç gün grip gibi oldum hafif ateş. 2.5 yaşında oğlum da vardı o da öyle oldu. Şimdi çekiniyorum açıkçası.
Sedacyln Giizems ağrım olmadı hiç sadece sabaha doğrı ateşlendim canım ateş ve titreme yaptı ateşim 38.5 oldu ama bikaç saate düştü kendiliğinden. Onum dışında birşey olmadı
Meryembas71 Yaptr canım hiç ihmal etmeee aşılarınıı bende yaptrdm aşımı korona oldumm hap bile içemedim hafif atlattım çok şükür Allahtan belkidee aşıdan dolayı hafif atlattım bide doğumuma yakın yalalandm şuan 36+3 yaptr aşını hiç bekleme :)