semakulekci Sedaaaa2 Bol ağrılı, bol idrarlı🤭 ve booolca uykusuzlukla geçiyor 🥲 Arada yalancı sancılarda geliyor tabi tuzu biberi olarak ☺️
Ozlem2206 Sedaaaa2 31 haftalığım bugün gece sabaha kadar bel ağrısı çektim şiddetli ve karnıma vuruyor bildiğin adet sancısı bir gram uyuyamadım doğurcam diye ödüm koptu bunu ikinci kez yaşadım bu arada yalancı sancılar böyle bişey mi sabaha uyandığımda hiçbişeyim kalmıyo ama gün içindede durduk yere hafif hafif adet ağrıları giriyo geçiyo kendiliğinden bide 30 haftaya girdiğimden beri bebeğim daha sık toplanmaya başladı karnımda normal mi bunlar acaba kontrolüme daha bir hafta var
211212g Sedaaaa2 32+5 haftalık birkaç gündür sık sık bir tarafa toplanmaya başladı önceden hiç olmuyordu inşallah normaldir haftaya kontrolüm var onun dışında gece yatakta sağ sola dönmek zorluyor cok cabuk yoruluyorum çarpıntım oluyor dün normal temizlik yaptım çarşaf değiştirdim akşam kasık ağrısından doğuruyorum sandım eski beni özlüyorum hiç bişey yapamamak nekadar zormuş
Sedaaaa2 semakulekci kız demi benımde iki gundur sancım var soluma uzanıp rahatlıyorm biraz ama cidden yatmakta dert bacak agrınız oluyor mu
Sedaaaa2 Ozlem2206 yeri daraldıgındam artk normal o bende oyleym eskıden tekmesıydı sımdı toparlanması 😂😂😂 aynen yalancı sancı vucut kendını alıstırıyor yavas yavas bende iki gun iyi cektm dedim gelıyor galıba
o1anneadayi Ozlem2206 bence doktorunuza bir görünün benimde böyle oluyordu onemsemedim herkes normal dedi ama 2 gün önce hastanede yatmama sebep oldu bu durumlar nstde sancı çıktı ciger geliştirici iğne vurdular 2 doz ki şunu gördüm bebek her toplandığında cihazda sancı artıyordu
semakulekci Sedaaaa2 solum çürüdü vallahi sola yatsan bi dert sağa yatsan 2 dert vicdan yapıp sola yatıyom yine ama çok uyuşuyo sonra yatakta oturuyorum mecbur 🤤
Sedaaaa2 Pirayeada su içimini ayarlarsan akşam gece zorlanmazsn ben hiç cıkmıyorm gece gun ıcınde 2 litre suyumu içiyorum zaten 2 de yatıyorum gece şükür bi skntı olmadı bu zamana kadar
Smfth Bel ağrısı, kasık ağrısı, güçlü tekmeler ve tuvalet 🙂 bu şekilde geçiyor. Gelsin artık civciv 🐣
Sedaaaa2 semakulekci bende cok sagdan tedırgın oluyordum ama vallahi yatılmıyo artk sol agrıyınca saga sag agrıyınca sola dönüyorum
semakulekci Sedaaaa2 Mecbur dayanamıyor insan bazen uykumda anlamıyorum sağda buluyorum kendimi 🥲🤭 sırt üstünden kötü değildir heralde ya sağda yatmak
Gizemcey Mide yanması, sık idrara çıkma e tabi bu yüzden uykusuzluk 😄 Şikayetler bu kadar 😄 Sancı mancı yok 😂
Aycan051415 Sedaaaa2 ay hiç bilmiyom yaa benimki 25deyken dönmüştü aslında ama tekrar dönmüş hanımefendi bidaha doner mi diye düşünüyorum hani daha vakit var ama bikere dönmüştü sonuçta bide böyle sık dönmesi de ya kordon dolanirsa gibi şeyler geliyo aklima🤦♀️ ay bilmiyom valla analık zor artık sezeryan ihtimalini bile düşünmeye basladim
Sedaaaa2 211212g benımkıde oyle sol gogus altımda kabarıyor sureklı bende 30 da gittim en son bakalm bende gitsemde gorsem die beklyrm kız azcık iş yap zaten canını okuyor vallahi billahi sizinki almış mı dogum pozısyonu benımki makat geliş daha