iscansedaomer Selam kızlar hamileliğin 3. Ayına girdim kuyruk sokumu kalça ağrılarım var bacağıma vuruyor kilitleniyorum kalkamıyorum yataktan böyle hamilelik geçiren var mı ? Ve ağrılar hangi ayda dindi bilgisi olan yazabilir mi ?
Eminedmr iscansedaomer bende 20+5 im bel kasık bacak kalça ağrısı devamke doktorum günde bir tane soda iç dedi ara ara oluyor ağrılar ama hala
kendincebirii iscansedaomer bende 11+5 im 4-5 gündür benimde kuyruk sokumum ve belim ağrıyor o da sol bacağıma vuruyor bende doktoruma sorduğumda rahim büyüdüğü için birde vücut ödem topladığı için normal dedi inşallah bir sorun yoktur💞
iscansedaomer Eminedmr kilitleniyorum resmen ya eşim kucağına alıp kaldırıyor o dereceyim inşallah geçer doktorum normal dedi rahim büyüdüğü için dedi ama bakalım geçecek mi :(
Eminedmr iscansedaomer rahim büyüyor bebeğin büyüyor kilo aliyosun hepsi vucudun merkezi sinir sistemine baskı yapıyor bol bol dinlen güzel günler yakın 🥰🥰
iscansedaomer kendincebirii normalde böyle ağrıları tanımazdım ama hamilelik çok şey öğretiyor ve bünye iyice zayıflıyor bu yüzden dikkat etmemiz gerekiyor sana da sağlık diliyorum sağlıkla alalım kucağımıza 🤲🏻🤍
kendincebirii iscansedaomer amin inşallah bebişleri sağlıkla hayırlısıyla dünyaya getiririz💞 sizde sağlıcakla kalın😽