Mkucukkeskin Merhaba hanimlar ben 37 haftalik bir hamisim bebek kiyafetlerinde hangi deterjani alayim diye karar veremedim? Neler kullandiniz?
Neroizm Mkucukkeskin ben uni baby nin mavi deterjanindan aldim bir de chicconun pudrali yumusaticisindan.
DamlaKroluKulle Kozlar bebeğin eşyalarını yıkayınca sanki renkleri gidecek kullanılmış kıyafet olacakmış gibi geliyor yıkamasam mı diye düşünmeye başladım açıkcası 🤔
ozgeya DamlaKroluKulle ben yıkadım A’dan Z’ye herşeyini,hiç solma eskime gibi birşey olmadı. Yıkamadan olmaz açıkçası,herkes elliyor,nerelerde duruyorlar biz alana kadar,hem tekstil tozu ayrı sakıncalı bir durum.bence yıkamalısınız.
EsraKymen DamlaKroluKulle mutlaka yıkamalısın yıkamadan ve ütülemeden giydirme hijyen açısından yeni doğan mikroplara çok açık günah mikrop kapar allah korusun😉
mucizemizibekliyoruzz DamlaKroluKulle yıkamanız ve ütülemeniz gerek. Ben kendim bile yeni satın aldığım bişeyi yıkamadan giymiyorum bebeğe hiç giydirilmez. Tek tek her şeyinide ütüledim yerleştirdim yıkadıktan sonra yani
Lolipop Mkucukkeskin uni baby nin mavi renk opaniyla yikadim prensesimin esyalarini utuleyip yerlestirdim
AyeglGzkaraKarabulut Mkucukkeskin valla ben esrağım toz deterjanını getirttim bebk için diğerleri ne kada ruyumlu olsada içinde kimyasal kesinlikle vardır en azından en az kimyasalla geçirmek istedim şampuanını duş jelini felan da hep ondan getirttim evde kullanıyorum normal malzemelri ilk oğlumdada büyükler için olanınkullanıyorum sorun yok şükür onyğzden marketden bişe alacağımı zannetmiyorum
SineMirayAksoyeri İlk kızımda dalinin toz deterjanıyla yıkamıştım çamaşırlarını ilk 3 ay . Bunda bingo yla yıkamayı düşünüyorm bingo kokusuz olduğu için ona zarar vermeyeceğini düşünüyorm .
Slmkhrm Mkucukkeskin hacı sakir sabun tozu aldım bi de dalin yumuşatıcı ama yumuşatıcı kullanıp kullanmamakta kararsizim
FeriDEniz Mkucukkeskin Uni baby çamaşır deterjanı ve yumuşatıcısını aldım. Kaka lekesini çıkarmadı. Geçen gün Dalan’ın Roxy sabun tozunu deneyeyim dedim, tertemiz yaptı lekeden eser kalmadı. Hiç gerek yokmuş deterjana bi ton para vermeye. Artık sadece sabun tozu kullanacağım