Mnk16 Kızlar baş ağrısından duramıyorum artık dün akşamdan beri geçmedi hap kullanamıyorum zaten hastaneye gitsem parol serum takarlar mı bebeğe bi zararı var mıdır y
SayeMom Mnk16 bebege zararı olmaz kendiniz içmeniz istenebilir çok ağrı varsa takarlar ama devlet hastanesi cok yapmiyor özel yapar direkt
sessizizleyici Mnk16 benim yengemin migreni bardı bazı günler sabah aksam parol serum aldığı bile oluyordu
burcuacrr Mnk16 ben gittim taktirdim baş ağrısına devlette. Takıyorlar. Bir parol peşine bir serum daha taktı çok çok iyi geldi kuş gibi çıkmıştım. Çatliyordu başım.
ipekveatlas evet en son siddetli bas ağrısından acillik oldum serum taktılar parol zaten baska bisey veremiyolar.. tansiyonuma da baktılar yüksek cıkmıstı siz de bi baktırın
gamzecevik1 Çok geçmiş olsun Bende şiddetli baş ağrısından acillik oldum. Tansiyonuma bakıldı ve yüksek çıkmıştı. Parol serum taktılar. Aşırı rahatlatmıştı. Ama maalesef baş ağrıları tekrarlıyor ve geçmiyor. Doktorum gebelikte normal olduğunu söyledi.
Rukiyoloji Mnk16 ben kızıma hamileyken çok taktırdım hapını içtiğimde fayda etmezdi ama serum hemen etki ederdi bi sıkıntı olmadı çok şükür 🙏🏻
Elifelbb Mnk16 bana taktılar parol serum aynen baş agrısından dolayı bebeğe geçmiyormuş iyi gelmişti bana