Rahime_47 Kubranunoglu 35 hafta. Bacak kalça ağrısı arada adet sancısı mide yanmasi. Gece uyuyamama mide bulantısı. Halsizlik yorgunluk hiç bisey yapmak istememek😕daha ne diyim. Çok şükür 🤲😊
Deletedmom_33 Kubranunoglu 35+0 2 haftadır sağ ayağım şiş kendiliğinden sızladı şişti. 4-5 gündür krem kullanıyorum yenice basabilmeye başladım. Onun dışında ara ara mide yanması oluyor.
Melekarzu 36+5 1 haftadır doğum sancısı var ama açılma 2 cm. Kaç gündür baskı vardı bugün de dogurmusum gibi bir hafiflik var 😂
Kubranunoglu Meleklerim34 aynı haftada aynı şekil bana da oldu açılmam vardı erken doğum riski 4 gün hastanede yattım canım ihmal etme
Zeysezer Kubranunoglu 37+5 sırt ağrısından geberiyorummmm aralıklı bel ve kasık ağrısı ve sürekli çatı ağrısı aylardır var zaten 🥴
Eceguldemir55 Kubranunoglu 26+3 bugün kasılmalarım başladı onun haricinde sırt ve bel ağrılarım oluyor 🤗
Melekarzu Kubranunoglu evdeyim. Cnm. Bir gün hastanede yattım ciğer geliştirici iğne ve doğum durduruldu tedavi uyguladılar. 1 hafta önceydi
Meleklerim34 Kubranunoglu dün kontrolüm vardı nst de herhangi bişey çıkmadı ama açılma İÇİN alttan mı bakılıyor doktorum erken doğum riski göremiyorum dedi alttan bakmadı ama
Kubranunoglu Denizlena yemeği sen mi yapıyorsun ailen kaynanan yapsın ben kendi yaptığım yemeği yiyemiyorum haala