Puddingin Merhaba ikiz anneleri… Ne durumdasınız? Kaç haftalıksınız? Cinsiyetler belli mi? Çift mi tek mi? Kendinizi nasıl hissediyosunuz🖤 16+2 çift ve kendimi patlayacakmis gibi hissediyorum🤭 minyon ve kısa olunca durumlar boyle
Asel2520 Puddingin 14+6 haftalığız çift yumurta ikizi cinsiyet belli değil henüz karnım baya büyüdü sürekli bacağıma giren kramplar maf etti beni adım attırmıyor mide bulantısından bahsetmiyorum bile ilaç la geçiyor anca 😄
Beneklii Puddingin ben 31+4 haftaliğim bebeklerimin suan kac kilo olduklarini bilmiyorum benim sezeryan olacak ilk dogumum da sezeryan di çok agirlastim
gzde10 Puddingin biz 15 haftalığız. Tek yumurta erkek. Bende bulantı 2haftada bitti. Bu hafta ufak ufak hareketlerini hissediyorum. Heyecanlıyım o yüzden.
-askannesi Puddingin canım bende 9 haftaya girdim çift yumurta olarak görünüyor fakat biri 10 gün geriden geliyordu en son inşallah yetişmiştir diğerine biraz onu takıyorum kafaya ☹️
Puddingin Asel2520 mide bulantısindan bende cok cektim hatta o kadar ki hastaneye düştüm.. suan da nefes almakta zorlaniyorum ve burnum surekli tıkalı😑
Puddingin Beneklii benim gibisiniz o zaman :) ilk doğumum da sezeryandı.. cok agrıli geçmişti… tek mi, cift mi? Bu yıl ikiz cok dedi doktum ama posta yazan sadece iki kişi olmuş.. cinsiyetleri nedir🧡
Beneklii Puddingin doktor sorduğumda belli olmadiğini söyledi doktorumu degistirdim 2. Doktora sordugumda da ayni seyi söyledi ama 2 kese gorduğunu soyledi bu durum ayri kafama takiliyor zaten 😑 cinsiyetleri ikiside erkek cnm allah sag salim kucagimiza vermeyi nasip etsin🙏
Asel2520 Puddingin ay bende öyle nefes nefese kalıyorum zaten burnum alerjiden dolayı tıkalıydı hamile iken de hiç çekilmiyor gerçekten
Puddingin aysigil cinsiyetleri nedir🧡🧡 sağlıklı olsunlar ama bana surpriz olacak simdiden nabiz yokluyorum🤭
Puddingin gzde10 ikisi de erkek mi. Masallah onlara🧡 bende arada sirada biseyler hissediyorum ama daha cok guruldama gibi🤭
Puddingin Asel2520 ozel yaptiginiz bisey var mi byrun tikanikligi icin. Butun gece agzim aciknuyuyorum inanilmaz kuruyo. Nasil nefes alıyorum hayret ediyorum😄
Puddingin -askannesi yolun cok başindasinüz hic kafaya takmayın💚 güzel beslenin iyu dusunun iyi olsun insallah
Tuba4629 Bugün 15+0 olduk çift yumurta karnım öyle çokta büyümedi normalmi ki acaba . Doktora gidicem bakalım inşallah ne dicek cinsiyet belli değil henüz
Puddingin Tuba4629 belki de benim ikinci hamilelik diye buyumustur bilemiyorum🤗 uzun zaman var daha hsyirlisiyla elimize almak nasip olsun
Ulkermadn Puddingin merhabaa 27+3 deyiz ikiz erkek olacak sadece sırtımdaki kaburga kemiklerim ağrıyor cok şükür iyiyiz onun dışında 😇
Puddingin Ulkermadn erkekler agirlikta zaten erkek senesiydi… benim gönlum bir tane de kizdan olmasindna yana ama hayirlisi :)