Deletedmom_33 neclanur1 1 aydan fazladır bir zararını görmedim aralarında ortalama 3 saat oluyor. İkisini de sabah aç iç denildi.
Tazeanne0134 Selver1724 21+5 13 dk sonra da 21+6 olacaz bi tek kan hapi ve d vitamini kullanıyorum p.teside balık yağım gelecek inşallah
Eminedmr Bebegininannesii boş mideye alınması daha faydaliymis ben sabah TSH ilacı alıyorum aç karna o yüzden kahvaltıdan 2 saat sonra al dedi doktorumda eczacida
Cemoss46 Selver1724 dupbaston, progestan, levotiron, diofol, corospin, estrofem Allah hepimizin yardımcısı olsun..
Ayseguldev Selver1724 levetron, gyno ferro, magis omega3 multivitamin, magosit ve devit3 kullanıyorum 😒 ilaç içmeyi sevmiyorum içim dışım ilaç oldu..
SerraLinasmom Glsh14 merhaba bende regenesis max kullanıyorum 💕 çok dinç hissediyorum kendimi bu vitamine bağlıyorum sebebini 😂
Glsh14 SerraLinasmom bende hala halsizlik var o da b12 eksikliginden kaynaklaniyor ilacimi siparis verdim gelicek yarin.insallha ondan sonra bende dinc olacagim😂
Puddingin Selver1724 neler neler almanyada ysşıyorum folik asit disinda hic bisey kullanmiyorum. Icinde zaten butun vitaminler mineraller mevcut. Yaninda ekstra ilac kullanan insanlat var tabi ama simdilik sadece folik asit
Selver1724 Yigitahmed doktorum o şekilde söyle hatta eczanecide üstüne o şekilde yazdı. Yinede doktoruma soracam
Mitra Selver1724 magnezyum, kalsiyum ,d vitamini damla ve suda eriyen tablet. Kan ilacı ve decavit multi vitamin😒