Selver1724 17 haftalık hamileyim. Her gün kahvaltıdan 2 saat sonra demir hapı, gün içinde 3 damla d vitamini ve her gün yatmadan iki saat önce magnezyum içiyorum.. peki siz neler kullanıyorsunuz canlarr😘😘😘😘
Asel2520 Selver1724 decavit, prilam, progestan, kansızlık için bir hap, bir gün corasprin bir gün balık yağı hapı
Nihal-7 Selver1724 d vitamini, magnezyum,demir,OMEGA kullanıyorum 1 hafta öncesine kadar da aspirinde vardı onu bıraktım ☺️
Glsh14 Selver1724 kahvaltidan once demir hapi,daha sonrasi magnezyum aksamustu gibi regenesis max butun vitaminlerin icinde oldugu bir hap.bide simdi b12 hapina baslayacagim.18+2 yim bende☺️
Tlin8321 Selver1724 bana sağlık ocağı demir ve d vitamini verdi ama önce 9 damla şimdi de 6 damla kullanıyorum. Biraz dağınık kullanıyorum unutuyorum çoğu zaman içmeyi yada ha şimdi ha şimdi derken farklı saatlere kayıyor
SerraLinasmom Glsh14 merhaba bende regenesis max kullanıyorum 💕 çok dinç hissediyorum kendimi bu vitamine bağlıyorum sebebini 😂
Tlin8321 Fulyaaa1 başta suyla içiyordum sonra eczanedeki adam ekmeğin üzerine dök ye dedi bide öyle deniyorum. Ne kadar mantıklı doğru hiç bilmiyorum.
Deletedmom_33 Selver1724 Sabah 7 gibi demir hapı, 10 gibi TSH hapı, 11-11.30 arasis decavit, Akşam 9-10 arası d vitamini damlası ve magnezyum
Zehra9616 Selver1724 demir kullaniyorum onun disinda hic bisi yok magnezyum icin maden suyu omega icin de ceviz yiyorum okadar yeterli oluyo sukur
Fulyaaa1 Tlin8321 ya bende eczaneden alırken suya mı ekmeğe mi damlatayım dedim hayır her ikisi de degil dedi yemeğine damlat dedi bende sormak istedim
Tlin8321 Fulyaaa1 🤷♀️ bu konuda hiç bi fikrim yok. Tok karnına içilecek sonuçta yemekle birlikte alınması mantıklı gelmedi ama dediğim gibi fikrim yok inşallah işe yarıyordur yaptıklarımız.
1sincaptanesi Kahvaltı oncesi demir sonrası tok karna multivitamin decavit.. bana sadece bu ikisini verdi d vitamini vermedi almalı mıyım acaba b12 flan da ya balık ceviz hiç tüketemedim 24.haftadayım 🙈
Prensesannesi34 1sincaptanesi canım balık tüketmiyorsan mutlaka balık omega üç kullanmalısın bana doktorum biz Türkler olarak çok fazla balık tüketen millet değiliz o yüzden omega üç kullanmalısın dedi iki aydın düzenli kullanıyorum doktoruna gittiğinden sormalısın bence
1sincaptanesi Selver1724 ben 16 ya da 17.haftada başladım çünkü cinsiyetine bakmaya gittiğimizde yazmıştı
Momydemet Selver1724 sabah demir hapı kahvaltıdan 1 ya da yarım saat önce. Akşam yemeğinden sonra magnezyum ve idrar yolu enfeksiyonu hapı. Aksam ocean mummy Multi vitamin,gece D vitamini, yatmadan önce vajinadan progestan 🤦🏻♀️
seymaaaaanur Ürktikerim olduğu için sabah en önce allerset hap kullanıyorum peşine kahvaltıyla birlikte magnezyum 2 saat sonra kalsiyum ve d vitamini 3 damla akşam yatmadan öncede son olarak ferrum kan ilacı 😜 28. Haftadayımm
Pnrcnr Kahvaltı öncesi demir ilacı, kahvaltı sonrası elenatal 2 multivitamin, gün içinde mangezyum ve akşam da 10 damla d vitamini. 17. Haftadayım öncesinde de vinalac vermişti doktorum. Decavit kullanmadım bende.