Deletedmom73711 anneningunlugu1 Hemen mi çıktı? Silik çizgi görüyorum ama normalde c çizgisi aşırı koyu olur, o da silik çıkmış emin olamadım test bozuk mu diye ama bozuk değilse ve hemen çıktıysa silik bir çizgi var.❤️🙏🏻
Deletedmom627372 anneningunlugu1 benimde reglime 2 gün var ama daha belirgin çıktı bugün yaptım 2 gün sonra tekrar dene canım emin ol
Gizmo55 Var canım hafiften çıkmış tekrarla testini bence netleşir mutlaka 😍 regl öncesi mi böyle çıktı yoksa sonra mı ?
anneningunlugu1 Evet hemen 5 dakika içerisinde çıktı ama ben bu fotoğrafı çekerken çizgiyi görememiştim testi attım sonradan fotoğrafı incelerken farkettim
anneningunlugu1 Deletedmom627372 birde canım ben testi attıktan 2 saat sonra aklıma takıldı tekrar çıkarıp baktım bildiğin belirgin bi çizgi vardı acaba erkenmi attım testi görmedim belirginleştiğini bu şekildeydi test ama 2 saat geçmişti aldığımda tekrar çöpten https://imgyukle.com/i/oGtlfh
Ebru_3804 anneningunlugu1 bu daha belirgin var işte daha ufak gözün aydın rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 🤲🏻
Deletedmom627372 anneningunlugu1 benimki de bundan biraz tık daha azdı belirginliği net çizgiye göre biraz daha geç çıkıyo bu
Nnurdan anneningunlugu1 cnm çıkmış çizgi sanırım var hamilelik 2,3 gün sonra tekrarla emin olursun erken yapmışsın testi ondanda silik çıkabilir