Rmys10 yazarım tabiki ama lütfen kendinizi yıpratmayın. İnanın sizinle aynı şeyleri yaşamışız o kadar araştırdım ki sonuçlarımın kötü geleceğinden nerdeyse emindim ki kadın doğum doktorum beni korkutmadigı halde. O bana şunu demişti böbreğinde bi rahatsızlıktan da olabilir bu bi enfeksiyondan da olabilir kaçak için. Nefrolojiye git böbregine baksınlar ona göre gerekirse tansiyon ilacina başlarız dedi.Tansiyonunu düzenli ölç olurda 15 ve üzeri çıkarsa hiç bekleme gel. Ben her ihtimale karşı tuzu şekeri kestim günde 4 lt su içtim. Spot idrar testi istedi nefroloji doktorum hatta 24 saatlik olanı yapsak olmaz mı dedim bunun ondan bi farkı yok dedi doktorum. Onun sonuçları iyi geldi bi sıkıntı yok dedi. Ama ben 24 sa. olanı isteyince içim rahat etsin diye onu da yapcam . Ctesi pazar araya girince barkodu aldık yarın biriktirmeye başlayıp p tesi hastaneye teslim edicem. Hatta doktora dedim ki bu testi bi daha ne xman tekrar etmem gerekiyor. 32. Haftanda gel tekrar edelim testi dedi ben 29. Haftada girdim bugün. O yüzden rahat ol sakin ol. Hamdolsun tansiyon sorunu yaşamıyoruz. Rabbim bu durumu yaşayan annelerin yardımcısı olsun evlatlarını sağ salim kucağına alsın herkes.❤