Gizemgizem25 Kızlar ikizlerin biri gelişmemiş yani diğer kese boş böyle yaşayan varmı o kese nasıl gider kanamaylamı atıcam doktorum içinde ericek belki cok az bir kanaman olur ama belki oda olmayabilir dedi böyle yasayan varmı
miray76t Benimde 2 keseydi canim biri 14 haftalik olana kdr büyüdü ama boştu ve hep lekelenmem oldu sonra o kayboldu kendi kendine diğer bebek büyüdükçe o kayboluyormus
ipekveatlas kaybolan ikiz sendromu deniyo buna ilk haftalarda kaybolması daha iyi deniyor çünkü sonra diğer bebeğe de zarar verebiliyormuş. allah diğer bebeğinize sağlık sıhhat versin
Gizemgizem25 Aminn insallah rabbim hepimizin bebişlerine sağlık versin daha 7 haftalığım bugün kalp atısı dinlemeye gittik 2.kese gelişmediğini söyledi doktorum
star3star merhaba ben keseyi haftaya görücem fakat değerim çok yüksek çıktı.tüp bebekle hamile kaldım iki embriyo konuldu acaba bir kese boş olunca da değer yüksek mi çıkıyor
Gizemgizem25 star3star ikiz gebelik olunca yüksek cıkıyor benmde tüp 12.gün 1860 tı değerim hersey yolundaydı bugün gittiğimde diğer kese gelişmemiş içi bostu içiniz rahat olsn biri boş olsa dahi diğeri mutlaka dolu oluyor
star3star Gizemgizem25 teşekkür ediyorum.iki embriyo konulması ben istedim 3 tane başarısız denemem olduğu için ama değeri yüksek görünce bi yandan sevinip bi yandan da tedirgin oldum açıkcası
Gizemgizem25 star3star kötüyü sakın çekme ikiz olabilir tabi ultrason dan sonra belli olur ikizler ama olumlu düşün hamilesin rahatına bak keyfine bak 🥰🥰