Kumral60 nuramine tuzlu patates, peynir, tuzlu domates ,salatalik, doğal soguk meyva sulari cnm. 4 aya dogru azalıyor alismaya calismalisin aslinda hicbiri cokda rahatlatmiyor.
Bisaniye nuramine bulantı bilekliği :) onu bulamazsanız internetten bulantı için akupuntur noktası falan diye aratın bilekte bi nokta var oraya bi süre bastırınca geçiyor. Ben de yiyecekler işe yaramadı hiç sadece soğuk su rahatlatıyodu
mervealif nuramine taze ekmek arasına beyaz peynir zeytin bide domates. İlk 4 ayım böyle geçti bende biraz geçiriyordu ama çok çok zor bir dönem Allah yardımcınız olsun🙏🏻
Papatyaanne Zencefil veya nane limon kaynatıp ılık içebilirsin demişti doktorum bana, yapmıştım ama çokta faydası olmadı bende tabi kişiden kişiye farkeder internetten araştırıp miktarlarını öğrenip deneyebilirsiniz
Mnlya Bana hiçbiri yaramadı cubuk kraker falan kusuyodum cunku ne yesem bişi yıyınce daha cok bulanıyodu Karpuz kavun ıyı gelıyosu bıraz baskada bısı yemıyodum
mLcLk nuramine zencefil okuyorum hep koklamak bile azaltıyor bulantıyı diyorlar, inşallah çabuk atlatırsın 🙏🏼
tulinkrc Salatalığı tuzlayıp yiyebilirsiniz bana bi tek o iyi geliyordu elimde salatalıkla geziyordum evin içinde 😁
Slcnslcn nuramine eksi elma, ayran, tuzlu çubuk, salatalar, makarna, bn bunlari yemistim. Biraz olsun bastiriodu tam gecmesede.
Tugba6336 nuramine soda içine yarım limon sıkıyordum birazda tuz 😊 bulantımın ilacı buydu. 37 hafta da tekrar başladı şimdi yine yapıyorum. Tuzlu kraker leblebi falan herşeyi demedim bir bunda rahatladım
seymen Zencefil bana iyi geliyordu. Zencefilli şekerler vardı A101’de kasanın yanında kahvaltıdan sonra bi tane alırdım agzıma iyi gelirdi. Zencefilin kendisini de bi parça suya atıp suyu içerdim o da yatıştırırdı