Gulcingezer Aaad evet ben hatta prof oldum bu konuda regl snrasinda 4 . 5. Gun basla ikisi de koyulasana kdar kullan catladigini gorup siliklesince o gunleri degerlendir
Aaad Gulcingezer Ben de yapıyorm ama dün ikisi de koyu renk oldu bugün çizginin biriisi siliklesti noldugunu anlmadim aldığım yere yazıyorm cevap vermedi
Yagmur2210 Aaad canım dün yumurtlama olmuş bugün çatlama dünü bugünü değerlendirmen gerekiyor değerlendir muhakkak
Gulcingezer Aaad zaten olmasi gereken olmus yumurtlama oldugunda kipkirmizi olacak yumurta catladiginda siliklesecek onemli olan siliklesmesi o 2 gunu mutlaka degerlendir
Aaad Yagmur2210 Resim yuklemeyi de bilmiyorm yukleyebilsem aticam ama bugün de degerlendireyim o halde
Yagmur2210 Aaad değerlendir muhakkak eğer iki çizgi de aynı koyuluktaysa yumurtlama olmuştur bir gün sonrada ikinci çizgi siliklestiyse çatlama olmuştur canım sen bugünü muhakkak değerlendir bugün adetten sonra kaçıncı günün
Yagmur2210 Aaad tmm canım dediğim gibi bugunude değerlendir daha teste devam etmene gerek yok ama siz isterseniz bir gün ara vererek yine değerlendirebilir siniz bugünden say 2 hafta sonra gebelik testi yaparsın insAllah hayirlisi olur canim 🤲