Pemberuya Kızlar evlenmeden önce 5 gün regl oluyordum 3 e falan düştü neden olur fikriniz var mı hormonal mi geçen ayda resmen 2 gün sürdü 🙃
Deletedmom_29 Pemberuya Ben bekarkende 5 sürüyordu evlendikten sonrada hala 5 gün sürüyor canım bir bilgim yok yukarda kalsın☺️
pusatmom35 Pemberuya Evlenmeden önce 9 gun kadar sürüyordu benim evlenince korunma amaçlı doğum kontrol hapı kullanmaya basladim 6 ya falan düştü. İlaç dan mı yoksa evlilikten dolayı mı bilemiyorum
Armess_loya Pemberuya bu durum adet döngünüzü etkiledi mi, yani düzensizlik varmı!? 1 yıl süreden fazla adet miktarında ve süresinde azalma varsa doktora görünün 🌸belki hormanal, mevsimsel, stres, kist, (erken menopoz) durumları değerlendirir.
Pemberuya pusatmom35 Canm hiç öyle ilaç falanda kullanmadım ama yani zaten çok şiddetli ağrım da oluyor her zaman 🤷 bilemiyorum neden olur
pusatmom35 Pemberuya Ben burada daha önce de post görmüştüm canım evlilikten sonra adet gün sayısı düşen var mı diye. Gerçekten öyle bişey olabilir belkide
Pemberuya Armess_loya Aslinda ben 24 günde falan regl oluyordum bazen düzensizdi evlendikten sonra 26-27 günde bir regl oluyorum daha düzenli