Busakkk Yiyim yiyim ama ben değil bebeğim kilo alsın istiyorum 😂 nasıl yapıcaz anneler? Ne yemeliyiz bebişe yarayışı olan
elaweannesi Busakkk ya bi şu cici bebe bisküwisinden yemedim yani o iyi diyorlar kesin yedim fayda gördüm diyen warsa son 2 haftam onuda yiyim dedim😂🙈
Sevilay_Demir Busakkk haşlanmış yumurta kabak çekirdeği ceviz tahin pekmez meyve suyu yeşillik yiyin bunlar bebeğe kilo aldırıyor ben çok yiyorum bunları tafsiye ederim
1mercimek_annesi Busakkk pekmez avakado muz tahin genelde bunu duydum bende canım ama avakadoyu yiyemedim ben
ikizleribeklerken Busakkk kaşar peyniri, yulaf, köfte , muz , ceviz kalsiyumunuzu da eksik etmeyin hafta bir en az balık yiyin ben tavuk suyu haşlayıp buzluğa koydum çorbalara yemeklere ekliyorum vitamin takviyesi
Busakkk elaweannesi akşam yatarken yeme ama onu çünkü sende kalır kilolar 😂 yani normalde bebe bisküvisi süt kilo yapıyor zaten ama bebeğe net mi bilmiyorum 🙄😂
burcusami elaweannesi cok yersen sana kilo olarak gelir ama ben yatmadan muz cici bebe az bal ve süt karıştırıp içiyorum, 3 tane koyuyorum içine
ikizleribeklerken Busakkk ben bazen tavada yumurta yaptığımda bir kaşık yulaf ekliyorum yumurtayla çırpıp pişiriyorum çok fazla anlaşılmıyor,o şekilde de sevmezseniz un haline getirin krep yada poğaça yapıp tüketebilirsiniz.