sevgitekes Bugün tartıldım 7 kilo almışım İnşallah daha fazla alırım 50ydim 57 olmuşum 16 da 3 kilo almıştım ama iştahım baya baya açıldı sizde durumlar nasıl
eslemsi sevgitekes ben 20ye kadar almadim 5 kilo verdim ilkimde simdi 2 kg vermistim ilk 3 ay ondqn snra trtilmadim 1 haftadr
sevgitekes miyopmom evt zayıfım ilk kızımda 5 kilo almıştım bunda daha fazla inş toplu bir bebek olur 🥰
sevgitekes Melos12 ay yapı meselesi demek ki ama ben almak isteyenlerdenim sizde çoğu anneye sorsak daha şanslısınız en azından çatlak oluşmaz
Melos12 sevgitekes karında oluşuyor canım göbeğim hemen fırladı aslında zayıfta değilim öyle 68 kiloyum bide oğlumdada böyleydim 9 kiloyla doğuma gitmiştim bakalım bunda nasıl olucak
kbrkrblt16 59-60 la hamile kaldim şuan 68 kgyim yapı gereği sanırım hamileliklerimde fazla kilo alıyorum 😪
Melos12 kuzeymomsss kuzum sanırım yapıyla ilgili aslında göbeğimde çok çıktı ama anlamadım oğlumda bu kadar göbeğim bile yoktu doğuma gireceğim gün belirginleşmişti
Melos12 kuzeymomsss aynen kuzum yapıyla ilgili aman olsun kiloda alsak sıkıntı değil sonu güzel oluyor💜
Vldnshn1 Tam 20 haftalık oldum ve 6 kilo aldım bir ay içinde 2 kilo birden almışım ama rahatım çünkü kilo tutan bir vücudum yok 🤷🏻♀️