35SD28 Herkese merhaba, az önce eşim bir arkadaşıyla konuşmuş şehir hastanesi doğum ücreti 2bin lira demiş. Bilmiyorum başka bir şeyden mi bahsetti. Doğum yapan arkadaşlar bir ödeme yaptınız mı? Süreç nasıl ilerliyor?
Halime0638 35SD28 baska bir şeydir o doğum ücreti alınmıyor orası devlete ait bir yer özel değil ki ücret alınsın bisey vardır mutlaka
AyseNur_5 35SD28 merhaba konuyla alakalı bilgi alabildiniz mi acaba benimde sigortam vs yok ücret ödüyor muyuz? Ankaradayim şehir hastanesi takipliyim.
Esra3890 35SD28 bende şehir Hastanesinde yapmayı düşünüyorum ücret yok kesinlikle özel tek kişilik vip odalar var isterseniz ücretli Oda 350 TL 2 bin ne için istendi anlamadım hangi şehirde siniz bizde polisiz bı sürüde arkadaş doğum yaptı ücret talep edilmedi vip odaya bile gerek kalmıyor pandemiden zaten tek kişilik oda veriyorlarmış
Burcu_akbb AyseNur_5 Devlette ücret felan yok Suda doğumda bedava İster sigırtalı ister sigortasız olun Ücret talep edilmiyor
Egenin_Annesi1504 Burcu_akbb peki suda dogum bedavaysa bizi nie karada dogum yaptryolar sanamam ücretsiz olsun😂
Burcu_akbb Egenin_Annesi1504 6 ay önce Ablamınnkızı yaptı Tek kişilik oda Jakuzi var Sürekli suyun içinde sancı çekildi Aynı anda duş besin ihtiyçları karşılma masajlar Son çıkış anına kdr suda çekiyor Bebek gelmesine yakın Masaya alıyorlar Ve ücretsiz ayrıca şehir hastanesinde gebe okulunda rica ederseniz Doğumhane katını Gezdiriyorlar geçen hafta 3 bayan ve baş hemşireyle Gezdik merakımız gtti ben sezaryanım O aşamayıda anlattı
Yagmuracar0509 Arkadaşlar benim arkadaşım suda doğum yaptı görümcem de epidural hiç bir şekilde ücret alınmıyor
Egenin_Annesi1504 Yagmuracar0509 acaba ozel bi durum falanmi gerektryo nasil olcak o ama yani bide devlet hastanesinden bahsedyoruz ben ilk dogumumu orda yaptm.ve normal dogrdm bana deselerdi bende isterdim suda dogum