user124578 Valyria bende 20 haftalık hamileyim 16 aylık kızım var kendim istedim eşim dahi erken diyordu ama planlı bir şekilde oldu çok şükür bakalım ikinci gelince bizleri neler bekliyor 😂
giznum Valyria şuan o konumdan sesleniyorum biri 3 diğeri 3 aylık huniyi takmışım büyüğü çok yoruyor çok 😭
FSCMK Mihriballim Dur kızzz gözümü korkutma 28 aylıkta 3 yaşa giriyor mu çünkü kızım sömürdü arttık beni tüketti
Mihriballim FSCMK 😀😀🤭 bebeğim seni korkutmak istemem ama bu daha başlangıç yavaş yavaş başlar sizin tripler her çocuk farklı geçiriyor tabi ama kolay atlatani hiç görmedim her evresi ayrı zor
ruveyda98 Valyria kızım 19 aylık 8 günlük taze anneyim şimdiden taktım hunileri. Diğer arkadaşlara başarılar dilerim 🤣🤣
Mihriban_krdg ruveyda98 Allah nasıp ederse sag salim bende kızım 19 aylıkken kucagıma alıcam ikinci bebegi nasıl oluyor kıskanıyormu
eslemsi Valyria ben ayni fikirde degilim neticede dunyaya cocuk buyutmeye gelmiyoruz ya biraz kendimizede enerjivakit ayirmaliyiz.ben kebdi istegime kalsa uzun yillar yapmazdim ama bende kazayla kaldim 13 haftaligim kizim 2 yaş 4 aylik
Papatya27 Valyria kızım 20 aylık 25 haftalık hamileyim bende hunimi hazırladım bekliyorum 😁😁bu yolda tek değilsin 😁
Bendiyebiri Deletedmom_30 bişey sorucam bile isteye mi yaptın ikinciyi kaza mı yoksa 😂 kazalardan çooook korkarım 🤰🏻
Ozlem2206 Valyria geçen gün arkadaşıma gittim 3 ve 1 yaşında iki çocuğu var eve geldiğimde ne kadar sessiz sakin bi hayat yaşadığımı farkettim gerçekten kolay değil benim ilk gebeliğim bence tek çocuk yeter diye düşünüyorum 😅