Valyria Oglum 17 aylik simdide 12 haftalik hamileyim herkes cok erken diye darliyo ama bence tam zamani beraber buyurler arkadas olurlar hunileri takicam ama sonucu bence cok guzel olucak Allah yardimcimiz olsun😂🤓
Valyria teletabi Oyy bitirmissin Allah yardimcin olsun insallah dogumdan sonraki surecini asiri merak ediyorum 🤓
Mihriballim 😀 kızım beş yaşına giricek 26 haftalık hamileyim iyi yapmışsınız 3 yaş sendromunu görmeden ikinciyi yapmakla sonra insanın bı daha çocuk yapasi gelmiyor çünkü 😀😀😀
Valyria miyopmom aynen ya ilk ogrendigimde cok aglamistim bide herkes konusuyodu hic kimseyi takmadim onlar bakmiyo🥳
Birgul Valyria O zaman partiii 😂😂🥳🥳 Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. Bence de yaş aralığı az olunca iyi oluyo ya yani beraber büyümeleri daha güzel bence☺️
3mlek2bebkannesi Valyria 23 aylık oğlum 31+5 hamileyim eşimle anlaştık o bakırköye ben erenköye gidicez duruma göre 😵💫😵💫
Erez Sinem_20 Sinem naptin sen ahhahagzgha Sinem kendine gel bu dogumdan sonra spiral+ 3 aylik igne+ Kondom ile korun lutfen naptin sen ahahhahsgsgha Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin saglikla buyusunler maddi manevi kolaylik versin rabbim.
Valyria Sinem_20 Masallah🌸 ayiptir söylemesi yas kac bu zamana kadar nasil dayandin😂 ve hepsi normal mi sezeryan mi