Merveebuluttt Kızlar aşırı mide yanmam başladı 3 gündür su içiyorum daha fazla artıyo gece beni uyandırıcak derecede akıntım çoğaldı ve sol kaşığımda ara ara baskı hissediyorum baş ağrısıda var bunlar hastalıkmı hamilelik belirttisimi bilemedim başına gelen varmı
Deletedmom73711 Merveebuluttt Olabilir tabiki bir test yapın, bende aşırı su içiyorum sanki çölde kalmış gibiyim bir de felaket midem yanıyor.🙊😂 Rabbim gönlünüze göre versin.❤️
Ccansu9 Merveebuluttt aynı belirtileri yaşıyoruz iki defa test yaptım biri silik biri net çıktı büyük ihtimal hamilesiniz zaten silik çizği olunca pozitif oluyor genelde ben yarın kan vereceğim siz de bir kaç gün geçtikten sonra verebilirsiniz
Bfduam Merveebuluttt akotı ne renk ve her gün iç çamaşırı uslatavcak kadar geliyor mu? adete 8 gün kala testte çıktıysa yumurtlamanızın kaçıncı günüydü?
Deletedmom73711 Merveebuluttt Kan tahlili verin muhtemelen vardır, bende silik çizgiyle öğrendim beta 11di❤️
Merveebuluttt Deletedmom73711 adetime 8 gün var onu bekliyorum canım heveslenmekte istemiyorum kimyasal olabilir diyrr
ElifAkyol Merveebuluttt Bende iki kere kimyasal gebelik yaşadım En son aralığın 13 n de adet oldum geçen hafta kan verdim negatif Dün test yaptım çift çizgi belli oluyor Bende pazartesi günü kan vericem sizde adetinizi bekleyin derim geçince kan verin Üzülmeyin ♥️