iremss Merhaba gebelikte balık tüketirken hangi çeşit olmasına dikkat ediyosunuz, mezgit falan tüketebilir miyiz
Zynpce iremss uskumru ve somon sardalya hamileler bunları yiyebiliyor sadece canım ben bunları yiyorum
Esmaonur iremss alabalık, hamsi, sardalye, somon, uskumru, mezgit bunları rahatlıkla yiyebilirsiniz. Sadece dip balıkları önerilmiyor. Doktorum bu şekilde söylemişti, araştırdıklarımda bu şekilde çıkmıştı hep
1mercimek_annesi iremss doktorum istediğin balığı ye yeter ki yiyin demişti illa su balık olsun demedi bende canım hangisini istiyorsa onu yiyorum istavrit palamut alabalık daha sıklıkla oluyor hafta da iki kez tüketmem gerekiyormuş hatta beslenme listesinde o şekilde
glsmwm_ Haftada bir hamsi yiyiyorum canım isterse mevsimine göre balık yiyiyorum 😊dondurulmuş yemiyorum 😊
iremss Eminedmr bende normal koşullarda hamsi derşm ama şu an yiyemiyorm tadı kokusu çok farklı geliyo 😂
1mercimek_annesi iremss onu ben sordum doktorum kızdı öyle bir şey yok yeter ki yiyin diyor özele gidiyorum diyetisyenle birlikte çalışıyor hatta oda dedi civa falan meselesi çok takmayın yiyin diye bende yiyorum valla görümcem de her istediğini yemişti çocuğu çok sağlıklı maşallah
bkts iremss dip baliklarini tuketmek sakincali, onun disindaki baliklari tuketebilirsiniz dilediginiz gibi istediginiz sıklıkta 😌 caniniz dip baligi cekerse de mezgit gibi sık olmamak kaydiyla tuketebilirsiniz