ikimelekannesii22 Kızlar adetim gecikmişti sabah kan verdim sağlık ocağında hala cıkmadı ne zaman cıkar?
Ozge ikimelekannesii22 bulunduğunuz ildeki laboratuvara bağlı. Ben sabah verdim akşam üstü mesai saati bitmeden doktor arayıp hayırlı olsun e nabıza tanımladım sonucunu ordan bakarsın değerine dedi.
Kumsal20 ikimelekannesii22 bence pozitif çıkacak ondan gecikti 🥰 benimkide öyle oldu normalde hemen çıkıyordu en son verdiğim gecikmisti olabiliyor bagzen öyle şeyler inşallah pozitif cikar
ikimelekannesii22 Kumsal20 insallah ama pek umudum yok antibiyotik kullanmıştım oda geciktirmiş olabilir testte cıkmayınca bide kan vereyim dedim hayırlısı olsun 🤲🏻🌸
temmuzannesi01 ikimelekannesii22 Canim sağlık ocağında bende bir ara verdiğimde sisteme düşmedi daha sonra taşındım gene veridigimde baktım sistemde gözüküyor her sağlık ocağı siteme atmıyor sanırım ama normal alacak olursan öbür. Gün öğlen gibi alırsın sistemde geç düşebilir eğer atiyorlarsa bile
Happybsrn ikimelekannesii22 bizimki e nabıza düşürmüyo sonucu , arıyoruz öyle söylüyorlar yolluyorlar
Evrim007 ikimelekannesii22 bende Çarşamba vermiştim ertesi güne öğleden sonra dediler ama e nabıza geç düştü cuma günü anca gördüm
gamzebngaa_dmr ikimelekannesii22 E nabiza düşüyor canım ben kaç kez yaptım ordan baktım oraya tekrar bak öğleden sonra verdiğim kan akşam 12 1 gibi düşmüştü e nabiza