[silindi] Arkadaşlar 36 haftalık hamileyim doktor 2 cm açılma var dedi açılma hemen gerçekleşir mi kaç hafta da gelir açılması olup bekleyen var mı yardımcı olur musunuz ?
Shlshss Merhaba açıklık için alttan mı baktılar? Bende 36+2 haftalık hamileyim hiç bakılmadı açıklığıma [silindi]
EsilaMiracAyazEren_Moms [silindi] Benim ilk gebeliğimde 2. 5 cm açıklıkla gittim 17 saat sonda doğum açıklığına ulaşmıştı.
Ayaz2016alya2022 Shlshss merdiven in çık yürü squat eğer herhangi bır rıskin yoksa cınsel iliski ve hurma ye ilk gebeliğinmi
sel_ma 39 haftalık hamileyim hiç acikligim yok🤦♀️dua edin banada arkadaşlar açıklık olsunda.nirmal.dogum olsun hayırlısıyla
Sevilay_Demir sel_ma sürekli yürüyüş yapın hurma yiyin o zaman açıklık olur yani bildiğim kadarıyla bunlarla açıklık oluyormuş
Shlshss Mysunshinee ultrasondan bakarken de rahim ağzı kapalı diyorlar ya her seferinde o yüzden sordum?
[silindi] EsilaMiracAyazEren_Moms ciddi misin doktor bana hiç iş yapma bir hafta daha durursa iyi olur dedi
Ayaz2016alya2022 [silindi] korkmayın bişey olmaz gününü geçirir bende sevindim dedi aha doğuracam ıkı haftadan fazla oldu bişey yok