Gizemtataroglu Hanımlar detaylı ultrasona gittim ama randevu bulamadım bende özel dokturumda yaptırdım çok şükür bir problem yok ama rapor olması lazımmış öyle duydum bebek doğunca çocuk doktoru istiyormuş doğru mu rapor olmasa bakmazlar mı bebeğe
Hmzshnrikra Gizemtataroglu merhaba kendi doktorunuz perinatolog mu normal kadın doğum doktoru mu .bende sıra alamadim doktorum normal kadın doğum doktoru ben bakarım dedi oyuzden soruyorum
Nihanus Gizemtataroglu bebek doğunca kiöse bizden detaylı raporunu istemedi ama tabiki raporunuz olsun elinizde ama bir sorun yoksa belkide gerek görülmemiştir
iremss Gizemtataroglu bi sorun yoksa hadi rapor nerde demezler sorun varsa allah korusun doğum anında ona göre müdahale etmek için rapor istenir çok kafanıza takılırsa doğuma kssrar verdiğiniz hastaneyş arayıp bilgi alın içiniz rahat etsn
Gizemtataroglu Hmzshnrikra normal kadın doğum doktoru 2 ayrı doktora gittim zaten riskli bir gebelik değildi baktılar sorun yok dediler
Gizemtataroglu Nihanus hiç sorun çıkmadı çok şükür öyle rapor lazım deyince çok gerekli bir şeyse başka şehire gitmem gerekecek o yüzden sordum
Hmzshnrikra Gizemtataroglu yani sizce benimde kendi doktoruma gorunmem yeterli olur mu alllah korusun birsey varsa doktor bunu gorebilirmi
Gizemtataroglu Hmzshnrikra yani tarama testleri sorunsuz çıktığı için ve doktorum zaten devamlı olarak kontrol ettiğinde bakıyordu kalbine beynine vs hep sağlıklı olduğunu söyledi bugün başka bir kadın doğum uzmanına daha gittik oda iyi deyince ben ikna oldum açıkçası ama tabi siz bilirsiniz