_edaa Kızlar bu haftalarda bu kadar yorgunluk normal mi? Elim kolum kalkmıyor ne yemek ne iş hiç bişey yapasım yok bunalıma girmiş gibiyim her günüm aynı şekilde geçiyo sıkılıyorum çok evde oturmaktan da bunaldım. Siz de böyle misiniz?
Pptya _edaa 31+2 bu akşam arkadaşlarım gelecek bıseyler hazırliyim diyorum ama o kadar halim yokki 😑 normalde çalışıyordum geçen hafta rapor alıp izne ayrıldım vallahi günlük yemek yapmak ble çok zor geliyor artı üstüne uykusuzluk çok oluyor bende 🤦🏼♀️
Btl2652 _edaa cok normal aynı durumdayız 🥰 temizliği bile EŞİM yapıyor hcbsye elımı aramıyrm zaten hemen yoruluyrm nefes nefes kalıyrm şuan 33+4 teym, 🤗
Glshhhh94 _edaa 32+2 ayni durumdayim.valla ev aldi basini gidiyor ama yattigim yerden kalkmak istemiyorum.Bi yemek yapabilirsem şükrediyorum🙈😅
3mlek2bebkannesi _edaa günümüz aynı birebir aynıyım resmen boğazımda iple beni kaldırıyorlar oğlum olmasa yataktan çıkmıcam
_edaa Pptya aynı durumdayım benimde akşama misafirim var çayın yanına bi tatlı yaparım dedim ama mecalim yok resmen. Geceleri uyku sorunu bende de çok fazla. Sanırım o uykusuzlukta bizi böyle yapıyor olabilir🤷🏻♀️ Hayırlısıyla bi doğursaydım diye diye geziniyorum ortalıkta😂
_edaa Btl2652 valla çok zorlanıyorum hiç alışkın değilim boyle olmaya ama bundan sonra böyle geçecek heralde 🤷🏻♀️
Filizflz Bende aynı durumdayım 31+5 sanki bunalım dayım yatıyorum kalkıyorum gene aynı toplanamıyırım
Glshhhh94 _edaa Gece uykusuzlugunun acisi gündüz cikiyor sanirim.Ben gece dogru duzgun uyuyamiyorum gunduzde ruh gibi dolaniyorum😅
Pptya _edaa valla ben yaptım biseyler 🙈 şuan içimden geçen şey ben daha bebek doğmadan bu kadar yorgunsam🤦🏼♀️ oturduğum yer ilçe olmasına rağmen getir vs yok markete gitmeyede üşendim cepte şoktan un fln soylemistim 2 buçuk saatte geldi hevesim kaçtı yapmaya zordan yaptim
_edaa Glshhhh94 evet herkes aynı seyi yazmış gece ben bebek toplandığını hissedip uyanıyorum kasıklarımda ağrıyla ve hareket edemiyorum 5 6 saniye sürüyor size de oluyo mu??
_edaa 3mlek2bebkannesi benim baska cocukta yok evde bu ilk kısmetse ama o yalnızlık hissi bile ruhumu daraltıyo kalkıcamda napıcam diyip vakit geçsin diye tekrar uyuyorum😂
Glshhhh94 _edaa Ben toplanmadan degilde ittirmesinden uyaniyorum.Anlık kasık agrisi hissettigim oluyor ilk bebek benimde hareketlerin ne oldugunuda anlamiyorum zaten toplanmami kasılmamı sancimı🙈
3mlek2bebkannesi _edaa ne güzel işte ben kalkamayınca vicdan azabından ölüyorum yavrumu ihmal ediyorum diye bende tek olsaydım hiç çıkmazdım 😁
_edaa Pptya aynısını bende dusunuyorum dogurunca napıcam diye 😂 İyi sen yine o enerjiyi bulup yapmışsın valla ben yapmadim😂😂😂
_edaa Glshhhh94 toplanması kasılmaymışş ben doktora sormuştum yeri daraldığı için rahat hareket edemiyo normal dedi sancı değil dedi bana
Glshhhh94 _edaa Sağlıkla gelsinler inşallah🙏 Benim bide suyum az erken doğum olma ihtimali var ama Allaha şükür hareketleri iyi.36 haftayı görebilelim diye dua ediyorum hep