Seymaben Kizlar 84 kg ile hamile kaldim 28. Haftamdayim yaklasik 6 kilo kadar almisim cokmu fazla saglik ocagindaki ebeyle biraz tartistik kadinin kilo takintisi var resmen sinir etti beni zor dogurursun falan dedi garip garip bakarak bosuna tartismis olmayayim😅😅
Merveonay Seymaben canım adıl kiloyu son 2 ayında alıyorsun biraz hızlı gitmişsin doğru söylemiş kadın ben ilk doğumumda toplam 13 kilo almıştım doktorum çok kızıyor şimdi sıkı sıkı tembihliyor 😂 19 haftadayım 400 gr almışım ağır ol biraz dedi sen düşün 😂😂
Esra-gkl Seymaben bende zayıf hamile kaldım ama o haftalarda bende 6 7 kilo almıştım sonra benim kilo alımım durdu ara ara az aldım 38+4 teyim toplam 10 kilo aldım
Loveis16 Seymaben Kilolu kalmanla ilgili kesin bir şey diyemem ama 28 haftada 6 kilo çok normal değil mi? Benim de 27 hafta 5 kilo almışım doktor ohoo az bile dedi bana 🤷🏼♀️
ezgi0901 Seymaben eğer kilo doğumunu çok zorlaştırmayacaksa bu sebeple hamile bir kadına bu şekilde yaklaşılmasına da karşıyım ben ya, hani kilodan ziyade üzülmek strese girmek , çok kilo mu aldım kaygısı taşımak bence bebek için daha zararlı
Seymaben Merveonay kadina boşa cırlamışım demek ki😅😅neyseki hakli sebeplerimde vardi cins bi kadin fazlami almisim napmaliyim dedim banami soruyorsun falan demisti😑🙊
Zuzu04 Haftanıza göre normal aslında ama kilolu hamile kalmışsınız o sebepten söylemiş olabilir bazı doktor ve hemşireler bu konuda takıntılı gerçekten takmayın kafanıza ne kilolarla doğum yapanlar var
Seymaben Zuzu04 Evet zaten kadina anlatiyorum kilolu hamile kaldim fazlami almisim napmaliyim diyetisyene falanmi gitmeliyim diye sordum kadin yuzune bile bakmadan banami soruyorsun falan dedi resmen bi garipti🙄
Merveonay Seymaben ekmeği patatesi makarnayı pirinci kes canım protein ağırlıklı beslen akşam yemeklerini geç saate bırakma meyveyi akşam değil gün içinde tüket 👍🏻
yarenaygk34 İlk gebeliğimde 72 ile hamile kaldım 10 kilo aldım bu gebeliğimde 79 la hamile kaldım 19. haftadayım 1 kg almışım
Tazeannee_alp Boşver kime göre neye göre 😂 hızlı kilo alan bünye varsa alınıyo işte 😂 ben 80 le başladım 30. Haftaya kadar 9 kilo aldım şimdi 35 im +2 daha almışım toplam 11 kilo 2 buçuk hafta var doğuma o zamana kadar 2 daha alsam ideal zaten 13 kilo da
Seymaben Tazeannee_alp Ya zaten oyle kilo takintim yok 🙊kilolu hamile kaldim diyorum kadina fazlami almisim ne yapmaliyim diyetisyene falanmi gideyim demistim kadin bi cinsti azarlar gibi konustu biraz tartistim ciktim geldim😅
Serrammm Bende şu an 28 haftadayım 82 ile hamile kaldım şu an 86 kg önemli olan hızlı kilo almamak bence. doktorum ortalama 8 kg dan fazla kilo almamı istemiyor.son haftalara saklıyorum hakkımı 😀
Seymaben Loveis16 valla anlamiyorum zaten kadina gidip kilolu olarak hamile kaldigimi fazla aldiysam nasil bi yol izlemem gerektigini sordum kadin azarladi resmen regl gününemi denk geldim naptim anlamadimki😅😅😅
MerveEbru Loveis16 vücut kitle indeksine göre hesaplanır canım önemli olan gebelikte çok kilo almak değil düzenli kilo almaktır ve bebeğin besleneceği yiyecekler gibi düşünün yaani kişiye göre değişir kilo olayı 😊😊😊
MerveEbru Canım aslında o kilonla alakalı sen 84 kilo olarak gebeliğe başladıysan belli bir limitin var biliyorsun zaten şöyle anlatayım zayıf bir anne 11 - 14 kilo alabiliyorken balık etli bir anne tüm gebelik süreci boyunca 7 - 8 kilo alması yeterli olur ☺️
Seymaben MerveEbru Heh iste bende bunu öğrenmek istemistim sorumlu hanimefendiden lakin azarlamyi tercih edince ufak bi tartistik🙊 teşekkür ederim😍
SerraveAnnesii 78 kiloyla hamile kaldım 32.haftadayım 90 kilo oldum 🥲 doğuma kadar çok almam herhalde
Serayyurtsever Seymaben valla 67yle hamile kaldım 87 kiloyum şu an ama o kadar da kilolu gözükmüyorum 38. Haftaya giriyoruz çoğu ödem oluyor doğumdan sonra gidiyor çokta kafaya takmamak lazım boşveeeerr😁