Glshhhh94 Kizlar 32+2 olduk.Gecen haftalarda hareketleri gobek deligimin ustunde etrafindaydi 32 olduk resmen çocuk cikcak gibi🙈 Resmen oturamiyorum pat vuruyor yerimden zipliyorum böyle olan varmi acaba
Serpiloral Glshhhh94 bende 32+2 günlüğüz benimde hep kasıklarda oturuncada çıkacakmış gibi hissediyorum bazen yatıncada vajinada geziyor
Nihanus Glshhhh94 26 lardan beri benim öyle ayakta durduğu için bebek sürekli aşağıya vuruyor bende 😅
Glshhhh94 Nihanus Aslinda gecen hafta kontrolde doktor başi asagida dedi ama yine yer değisti sanirim🙈
2022melisa Glshhhh94 2. Gebeliğim ilk sakin di bu çok hareketli yaramaz birşey olacak herhalde diyorum😂
Lulikli Glshhhh94 benimki de eğilmeme sinir oluyor. Eğildiğim an tekme tokat bacak yumruk ne varsa yiyorum içerden 🤣🤣
Tugcevemercimek Glshhhh94 bebiş dönmüş olabilir bende kasık agrım var demiştim doktora beneğin kafası asagıda ondandır demişti
eminem83 Kizlar sizin bebislerde benimki gibi hareketli ara ara sancı kasılma oluyormu bazen canımı yakıyor toplaniyor kasikta