Serayyurtsever MerveEbru ben son 2 aydır özele gidiyorum çok memnunum. Doğumum da inşallah aynı hastanede olacak. İstanbulda oturuyorum Bahçelievler Nisa hastanesine gidiyorum muayene ücreti ve nar toplam 300 lira normal doğum 3.500 sezaryen 5600 olmuş
Yasemiinny Serayyurtsever bende Nisa hastanesine gidiyorum. Doğum fiyatlarını bilmiyordum. Yukarıdaki fiyatları göründe nisa hastanesinin fiyatları çok uygun geldi. Benim ikinci doğumum olucak. Tabi ağustosta doğum yapıcam o zamana fiyatlar ne olur bilemem 😊
Sull MerveEbru ben çapraz takip ettim bu süreçte doğumu da ailemin olduğu şehirde memnun kalınan bir doktora giderek yapmayı düşünüyorum nasipse . Bence önemli olan özel veya devlet olması değil canım iyi bir doktor bulmak rast gelebilmek 😌
MerveEbru annenur 😅😅😅😅 yorumunuz çok samimi ya bayıldım gülmekten son cümlenize Allah sizi de güldürsün. Geçmiş olsun bu arada ☺️🤗
Nihanus MerveEbru ilkini 2020de özelde doğurdum hiç memnun kalmadım hastaneden bu seferki devlette nasipse bakalım
gldn065807 MerveEbru doğum ücreti 4750 olmuş muane ücretinde 165 olmuş biraz fazla artirmislar ama yapacak bisey yok
Serayyurtsever Yasemiinny en son zam 5 6 ay önce gelmiş bide yılbaşından sonra geldi artar daha o zamana kadar
Rabiaugur elaweannesi istanbul büyükçekmece oturuyorum ben özele beylikdüzü medilife hastanesine gidiyorum devletede mimar sinan devlet hastanesine gidiyorum
Nisayaz Özel de dogum yapicam devlette takipliydim suyum azaldığı icin yogun bakım yok dedikleri icin araştırma hastanesine sevk ediyor doktor diye ozelde yapicam 4.200 e anlaştık hastaneyle