Orhnhlhsn Merhaba arkadaslar doktorum demir ilacı verdi ve bunu yemeyi içmeyi kestikten 2 saat sora içmemi söyledi yani yatmaya yakın.fakat yeme içmeyi kestikten en fazla 1 saat sora uyuyorum ve içemiyorum.siZler nasıl kullanıyorsunuZ.içemdiğim için bi sıkıntı oluşur mu yaşayan var mı bu durumu?
Muselo Orhnhlhsn canım banada doktor iki öğün arası dedi sabah kahvaltıdan 2 saat sonra alıyorum çay içtiğim için etkilemesin emilimini diye sonra zaten öğlen oluyo bişeyler atıştırıyorum ama çok faydasını gördüm kendimi iyi hisediyorum demir hapını içince
Ebrulii Cnm önemli olan kalsiyum olan gıdalarla birlikte almaman mümkünse c vitamini olan yiyeceklerle içersen emilimi daha kolay olur
Gulsahh Ben komidinin ustune su ve ilaci koyuyorum gece lavaboya kalkiyoruz zaten sık sık kalktigimda gece iciyorum basucumda olunca unutmuyorum da . Yada bazen sabab esimi yolcu ederken icip yatiyorum .
KaderGlserinOk Demir ilacınız hamilelik boyunca ve sonrası emzirme döneminde almanız gerekiyor sadece aldığınızda süt ve süt ürünlerini,yumurta dahil 2 saat tüketmemeniz gerekiyor ilacı içmeye devam edin ben gece 10 gibi içip 12de uyuyorum
Muselo KaderGlserinOk haklısın canım gün içinde alman yararına olucaktır yinede araştır emilimi daha rahat olur gün boyu zinde olursun uyuyduğun zaman hareketlerin kıdıtlanıyor yinede sen nasıl rahat edersen tabi