Busra032 Doktor erkeğe benziyor dedi sonraki haftalarda degisirmi cinsiyeti ona göre bsieyler alıyım artık diyorum 🙈
Linaya34 Busra032 benim de o haftalarda erkeğe benziyo dedi 29 haftalık olduk kesin erkek ama sen yinede birazcık daha bekle bence 😊
Tgcbyrm Busra032 erkek olabilir diye söylediysr genelde doğru oluyor erkek organı daha belirgin olduğu için yanılma payı çok olmuyor ama daha çok zamanın olacağı için beklemeni tavsiye ederim 🤗😅
AysegL89__ Busra032 Bugün gittik 15 haftalık olmuş cinsiyeti erkek gibi görünüyor ama iki hafta sonra daha net belli olur dedi 🙂
Smyye1B Busra032 12ci hafta bana da kız dendi ama oğlum olucağını öğrendik 16cı hafta bence alma erken 😇😅 aldığım pembe şeyler var pişmanım 😅
Busra032 Linaya34 ya benimki göstermedi bile doktor tahmin edicem sadece göstermiyor çünkü dedi ama hayırlısı artk 😄🙈
Nurcanyks Ben 16+1haftaligim dün ultrasona girdim doktor erkek benziyor dedi ama 100%degil dedi 1ay sonra net bı sekilde öğrenecem inşallah 🤣🤗🥰
Busra032 Hulya3456 benimkide arkası gonuktu doktor biraz uğraştı önüne dönmedi tahmin etti sadece doktor erkek diye ama göstermedi kesin değil dedi
Zuzu04 Bekleyin bence banada erkek gibi demişti 17. Haftada kız olduğunu öğrenmiştim. Erkeklerde özellikle daha çok yanılmalar olabiliyor
Hulya3456 https://resimyukle.io/r/J1l0fb1yWB anlayan varsa bakabilir mi bayanlar bazıları kafadan bazıları vücut kemik yapısından anlıyor muş