Annelikooneko Kizlar merhaba . 25 haftalık hamile arkadaşlar kaç kilo aldınız . Ben 5kg almışım . Biraz moralim bozuldu . Zaten kilolu hamile kalmıştım . Sizler nasılsiniz
Gzmmmmmm11 Annelikooneko ben şuan 32yim 13 kilo aldım bebeğin sağlıklı olsun gerisi önemli değil canım doğumdan sonra hemen verirsin insallah
Ozlemdiril Annelikooneko ben 26 haftalıgım 8 kilo almışım moralimi önce bozuyordm sonradan oglumda 22 kilo almıştım onu verdim sukur sımdık tekrar alıyorum doymuyorum reesmen inşalalh veririm bebegin kaç kilo canım oda iyi alıyormu sen ona bak o almıyorsa yada normalinden azsa hamur işi hiç yeme zaten
Ozlemdiril ecemnas88 valla 6 ay içinde verdim ben tamamen göbek bile yokdu bende rezene çok içerdim zaten iştahım kapanmış gibiydi ve asla süt yapsın diye cabalayıp bişiler yemedim günde 3 litre su içtim o yetti arttı bile 2 yasa kadarda emzirdimm şükür
Karaaslan Annelikooneko 25. Haftamdayim 50 yle hamile kaldim suan 54 kilo oldum. 4 kilo almişim canim.
Muno22 Annelikooneko ben 25+3 cum 10 kılo almısm sııznkı cok norml doktorumda sureklı yememı yasakladı cocuga sıkıntı yaratır dıye ama agzım bos durunca yapamıyorum durduramıyorum kendımı 🙄
Annelikooneko Kizlar hepiniz yazmişiniz telefon oğlumda vermiyo pek yazamadım . İlk gebeligmde 16 kilo almıştım . Bunla 85le hamile kaldım 90 olmuşum . 100den fazla girmesem bari doğuma 😂 salı günü kontrolüm var bakalm bebek kaç gram olmuş merak ediyorum
Ozlem2206 Annelikooneko 24.haftama kadar 9 kg aldım şuanda 31+1deyim 1 kilo daha almışım 10 kiloyla yoluma devam ediyorum baya yavaşladı durup durup son zaman şişicem diye çok korkuyorum😅