Esrag35 Kızlar kaç haftalıkken doğurdunuz Doğumunuzun geldiğini nasıl anladınız İlla su veya nişan gelince hemen apar topar gidilmelimi Ay biri beni aydınlatsın 36 haftalığım erkenmi benim için bi garip duygular oluşuyor içimde ya hemen gelirse napcam nasıl anlıcam
esmer3 Esrag35 34 haftalığım canım nişan geldi diye hastaneye gittim sancılsr düzensizdi nişandan sonra hemen doğum olmuyor korkmamak lazımmış ben biraz fazla panik yaptım 🤣 iki gündür yatıyorum bi 15 20 gün yatıcsm doğmasın diye🤣
Cotanakk Esrag35 ben de merak ediyorum ama burda bazı Doğum hikayeleri okudum suyu gelip hemen hastaneye gitmeyenler var duşa girip hazırlanıp o şekilde hastaneye gitmişler ve sancılarını evde çektikleri için rahat doğum yapmışlar ama kimisi de kesinlikle su gelir gelmez hastaneye gidilmesini söylüyor ben de anlamadım
MerveNur- Esrag35 bence çok zor değildir ya. Mesela 39+2 oldum bekliyorum ama ne sancı oluyo ne ağrı ne su ne nişan e doğum yok yani😂 bazen kasılma oluyo ama ağrı hissetmiyorum. Gittikçe şiddetlenen düzenli bi ağrı olması laızm diye ben de pek takmıyorum 🤔
sedacelikss Esrag35 benim 37+3te sabaha karşı hem nişan hem de suyum geldi. Çok korktum hemen hastaneye gittik,bebek doğum kanalına girmişti ve 5cm açılma vardı. Ebeye sorduğumda nişan değilde su gelirse muhakkak hemen hastaneye gidilmesi gerektiğini söyledi. Biz hemen gitmemize rağmen tüm suyu boşaldığı için bebeğim oksijensiz kalmıştı oksijen verildi doğduğunda.
Esrag35 esmer3 ah canım benim inşallah zamanında gelir korkutmuş annesini hain domdom valla bendende nişan gelse direk panik yapar giderim e doktor ne dedi açılmaya bakıyorlar sanırım dimi hiç bilmiyorum ya 😳
esmer3 Esrag35 hiç yoktu açılmam o yüzden iki gün hastane yatışı serumla falan doğumu durdurdu şimdi de evde yatıp ilaçlara devam edicem 36. Haftayı bitirene kadar en azından🤣
hunilimom Cotanakk suyunuz geldiğin de taktir sizin tabi ama ben evde sancıların çekilmesinin taraftarıyım zaten bebek 24 saat sonra enfeksiyona açık oluyor inanın hastanede sancı çekmek simdi covid var diye bazı hastaneler refakatçi de almıyorlar oda da tek sancı çekmek çok zor oluyor benim suyum geldi 1 saat evde cektim sancı duş aldım 7 dk bir geliyordu hastaneye gittim hemen evimin yanında kontrol ettiler 2 cm açıklık vardı ister burda bekle ister evde dediler eve gittim evde 4-5 saat daha cektim gittim suni takıldı 5 saatte çok kolay doğurdum hastane sizi ekstra strese sokuyor hemşire gelip bakıyor nst ye giriliyor ilk olunca tecrübesiz olunca herseyden korkuyor insan
dilara_cinar99 Esrag35 Canım nişan gelirse hemen gitmene gerek yok sancıların 10 dakikaya düşene kadar bekleyebilirsin suyun gelirse duşuna gir hazırlan ondan sonra direk git hastaneye ama suyunun rengi yeşil pitircikli filen gelirse vakit kaybetmeden git o zaman bebek kakasını yapmış oluyor ebem beni böyle bilgilendirdi😊
Cotanakk hunilimom benim de ilk doğumum o yüzden korkuyorum evde sancılarımı karşılamayı denicem umarım başarabilirim :(
Bifat1 Kızlaaar şu nişan nasıl bişey 😰 az önce lavaboya gittim peçeteye açık renkli kan geldi azıcık nişanmıdır bilendim kayınvalideme sordum nişandır o dedi 34+2 haftalığız benimde ilk gebeliğim korktum o yüzden
Deletedmom62627 Esrag35 35den sonra o his geliyor aklında sürekli aynı sorular dönüyor biliyorum bekle her nasip vaktine esirdir o an geldiğinde anlarsın
Brokoli Esrag35 sancilariniz baslar. su gelse de gelmese de. sani baslayinca da korkmayin, oyle hemen sanci baslayip hop diye doğurmuyorsunuz, saatler suren bir surec. sizi etiketledim dogumumu anlattigim bir posta, bakabilirsiniz
Buketylz944 Bende 38 haftalığım arada bi ağrım oluyor ama saniyelik sanki alttan elektrik veriyorlar gibi bebeğim hareketli olduğu zaman oluyor genelde acaba doğum belirtisi mi
hunilimom Cotanakk sancilarin zaten hemen gelmiyor doğum icin 1 dk da gelen sancılar oluyor o yüzden ilk hissettiğin de ki zaten doğum sancısını hissediyorsun duş al sakinlik çok önemli mesela sancılarını takip et 5 dk düşünce gidersin hastaneye
uyanancirkiin Esrag35 40+6da ne suyum gelmişti be nişanım. Sabah kalktığımda adet sancısı gibi belden ağrılar vurdu bekledim duş aldım dk tuttum düzenli olduğuna karar verdikten sonra hastaneye gittim açılmam ya 3 yada 4 cmdi tam hatırlamıyorum ntsde çıkıyordu sancım yatış yapıldı 2 saat gibi açılmam ilerlemedi sancılarda tırttı yani dedim vay be kolay olacak bu sancıyla doğururum 😅😅😅 taşikardi var dedi doktor serum taktırdı ne olduysa ondan sonra oldu sancılar arttı açıklıkta 4 buçuk saatte doğurdum iyikide normal doğurdum diyorum 😅 sancı sırasında bağırıp inlemek yerine bol bol derin nefes alıp vermek inanın çok rahatlatıyor insanı tavsiyemdir🤩 inşallah sizinde çok pozitif bi doğum hikayeniz olur ve yavrunuza sağlıkla kavuşursunuz 😍❤️
Esrag35 uyanancirkiin Ya ne güzel doğurmuşsunuz maşallah 🥰 Umarım bende böyle bi hikayeyle gelirim az kaldı diye düşünüyorum benimde artık 1aya kalmaz gelir oğluş 🙏🏻🎈❤️